FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali "se răzbună" după ce l-a ratat pe Budescu! Superlovitura pe care e gata să o dea! Îl readuce pe favoritul suporterilor

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 09:18

Steaua discută în aceste zile posibilitatea de a-l readuce pe Claudiu Keșeru. Atacantul n-a mai prins prima echipă la Ludogoreț, iar Gigi Becali stă la pândă. 

Din spusele patronului Stelei clubul bulgar vrea să scape de Keșeru, care este dorit la Steaua

"Am vorbit cu un impresar care e prieten cu patronul de la Ludogoreț şi vrea să îi dea şi pe Keşeru, şi pe Prepeliţă. Pe mine Prepeliţă nu mă interesează, că avem acolo.

Mă interesează Keşeru, dar asta am zis, el are contract, eu îi dau 300.000 ca să mi-l împrumute un an şi să-l plătească el în cont. Nu vrea, vrea sa îl dea pe zero.

Să vedem, el are cam 60.000 de euro pe lună și patronul vrea să-l dea. Dacă îi plăteam eu contractul, eu aș mai fi dat încă o dată pe atât la stat, așa le dau lor banii de salariu", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
adianghelescu
adianghelescu  •  30 Iulie 2016, 19:37
Postat de jack_the_stripper pe 30 Iulie 2016, 10:47

Trebuie sa-i fim recunoscatori Domnului Burleanu pentru ca nu mai permite prezenta frauduloasa in prima liga a unor milogi visinii. Am avut si avem cea mai principala gargara. Hei, hei!

imiti mai bine ca o maimuta esti de plans cit de prost esti

aius
aius  •  30 Iulie 2016, 17:00

:))) beheheee....becali minte cum respira,iar presa....fix, ca el!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nebraska
nebraska  •  30 Iulie 2016, 12:30
Postat de mvradulescu pe 30 Iulie 2016, 12:27

De ce nu ar fi ? Am îndoieli că e altceva decât un zvon pentru a mări audiența, însă Keșeru ar intra în scurt timp în angrenajul echipei și ar fi de folos în cazul intrării în grupele oricărei competiții ! Sunt însă circumspect în ceea ce privește veridicitatea informației ...

Felicitari,ai postat de doua ori aceasi ineptie.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează