FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CAMPIOANĂ

Gigi Becali și-a vărsat amarul după ce a pierdut încă un titlu: decizia luată în cazul lui Dică + atacantul pe care-l vrea în locul lui Alibec: "E cleptoman, dar își face crucea bine"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2018 22:59

Gigi Becali a anunțat la finalul acestui sezon câștigat de CFR Cluj că Nicolae Dică va rămâne la echipă și în sezonul viitor și că-și dorește să-l transfere în această vară și pe Anatole Abang de la Astra.

"Cine e de vină că am pierdut titlul? Eu, că am fost lacom și l-am pus căpitan pe Alibec. Am zis că poate ne scoatem banii pe el și de-aia am tras de el. Alibec a uitat fotbalul. Îl compari pe Abang cu Alibec sau cu Gnohere? Trebuie să întărim echipa cu jucători care au forță. Vreau să-i iau pe Abang, Omrani și pe Matei de la Astra. Îl iert pe Abang, e cleptoman, dar pe mine mă interesează că joacă fotbal și ați văzut ce bine își face crucea. E ortodox! Pe Abang și Omrani îi iau sigur", a declarat Gigi Becali.

...despre viitorul lui Nicolae Dică: "El rămâne, dar vor pleca jucători. Lui Dică n-am ce să-i reproșez. El va spune că voia să-l dea afară pe Alibec, dar eu nu l-am lăsat. Eu comunicam cu MM și îmi spunea că el știe mult fotbal, dar ce se întâmpla la antrenament era altceva. Bine că l-am pus pe Cristi Tănase să joace ca să-mi dau seama că nu mai poate. Pe Teixeira vreau să-l mai țin un an".

"Nu știu ce sentimente mă încearcă. Titlul a fost câștigat de echipa mai puternică, mai tare. Eu sunt responsabil pentru că am permis din cauza lui Alibec să se facă niște lucruri la echipă. CFR e echipa mai puternică! Noi nici azi n-am condus clar. Noi nu avem niciun joc elaborat, nu avem posesia. Niciodată n-am jucat așa de prost. Avem jucători cu frică" Gigi Becali

CLASAMENT FINAL PLAY-OFF!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (106)
whiteredarad
whiteredarad  •  21 Mai 2018, 16:15

!. Dica nu este antrenor, nu stie sa organizeze jocul, nu tine 2 etape acelasi 11. Dica nu numai ca nu are diploma de antrenor, dar nu are nici experienta pedagogica de a comunica cu jucatorii. A juca la FCSB 4-2-3-1 inseamna a te apara cu 7 jucatoro. Inadmisibil.2. Becali are o mare vina el si "specialistul lui.."Mimi Stoica" sint tot timpul peste antrenor si nu il consulta la transferuri 3.Afacerea cu folosirea aiurea a li alibec a distrus vestiarul si prestigiul bancii si a lui Becali, cei ce vin la FCSB o fac doar pentru bani

albalbastru72
albalbastru72  •  21 Mai 2018, 16:11

Jiji,n-ai invatat nimic,pai daca-l iei pe hotul asta doar pentru inchinaciune mai bine mergi la Cernica si angajeaza 11 calugari de-acolo ca tot nu iei campionatul.Halal gindire!

atentu
atentu  •  21 Mai 2018, 13:39
Postat de dinamo100 pe 21 Mai 2018, 09:28

Sa pui pierderea campionatului pe seama lui Alibec e o prostie! Vinovatii principali sunt Gigi si Dica. Culmea e ca nici acum Gigi nu realizeaza acest lucru si continua cu Dica. Pentru ca o echipa sa fie puternica are nevoie de antrenor cu personalitate, care sa se impuna si sa dea incredere. Nu stiu daca Dica e priceput sau nu, dar este lipsit de personalitate.

Și ce altă "cârpă" crezi că ar veni la echipa interlopului ?!

Vezi toate comentariile (106)
Comentează