FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali: "Vom face curăţenie în vară"

Articol de - Publicat duminica, 13 aprilie 2008 00:00

Gigi Becali avertizează că lotul va suferi modificări importante, care să ajute Steaua să treacă de grupele Ligii

Finanţatorul Stelei a început să-şi facă deja planurile pentru sezonul viitor de Champions League. Ieri, Becali a anunţat că se va dispensa de unii jucători din actualul lot al roş-albaştrilor. Chiar dacă Steaua se află la un pas de a cîştiga campionatul, patronul din Ghencea nu este mulţumit de aportul cîtorva elevi ai lui Lăcătuş.

"Pînă în toamnă se va face curăţenie la Steaua. Vom rămîne doar cu crema cremelor. Nu vreau să spun cine pleacă, pentru că aş face un mare păcat să-i demoralizez pe băieţi acum. Prin acest lucru eu încerc să-i ambiţionez şi mai mult. Ca la orice echipă mare, vin şi pleacă jucători tot timpul. Aştept să se termine campionatul şi apoi o să vedem cine va părăsi echipa", a spus Gigi. Surse autorizate afirmă că în pericol să fie disponibilizaţi sînt Cernea, Rada, Surdu şi Badea.

Becali şi-a reafirmat încrederea că roş-albaştrii vor depăşi grupele Ligii Campionilor: "În acest moment, la Steaua ne-am strîns numai oameni buni. Eu, Lăcătuş, Adrian Ilie şi Argăseală. O să vedeţi că echipa actuală, cu mici retuşuri, cu încă două-trei achiziţii de marcă, o să atingă punctul culminat de creştere în toamnă. Vom juca un fotbal-spectacol şi nu o să ne mai stea nimeni în faţă, pentru că o să avem forţă. Am încredere în Marius că va trece de grupele Ligii".

"La finalul sezonului vom trage linie şi, în funcţie de ce spune Marius Lăcătuş, vom vedea cine pleacă şi pe cine mai luăm"
Adrian Ilie, manager Steaua

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (46)
 •  13 Aprilie 2008, 22:34

ce hotii a facut steaua anul asta :(

 •  13 Aprilie 2008, 21:50

Vai Steaua ta, warrior. Clubul tau de mici bisnitari si trepadusi si-a gasit aparatorii in mucosi ca tine... In pana mea, la voi juniorii nu invata faze fixe, pase, stop-uri, ci invata cum sa trateze un arbitru ostil, care e minutul optim pentru a cersi un 11 m sau o eliminare a adversarului si cand e suficient de groasa situatia si se impune oprirea meciului cu victorie la masa verde. Si-i mai faci pe altii pompalai, lichea degenerata, guster de Inet

 •  13 Aprilie 2008, 21:18

roliv, eshti un mare pampalau.........tine-ti remarcile retardate in sfera vida care sta pe umerii tai si bricheta in buzunar, cretinule!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează