FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Gigi, despre ultima superofertă pe care ar fi primit-o: "E nebună lumea!" » Mesaj războinic pentru CFR Cluj: "Grâul s-a cules!" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 20:08

Gigi Becali susține că ar fi avut o ofertă din Anglia pentru Romario Benzar (25 de ani). Englezii ar fi dat 5 milioane de euro pe fundașul dreapta, dar el ar fi cerut 7 și afacerea a căzut. 

Patronul FCSB a surprins când a dezvăluit că respectivii englezi i-ar fi zis că mai bine transferă de la FCSB pe bani mai mulți, decât de la Viitorul lui Gică Hagi chiar și pe o sumă incomparabil mai mică. 

"Au venit niște conducători și mi-au zis că ei sunt din Anglia, dar nu pot lua jucători de la Viitorul. Mai bine să dea 5 milioane, dar să-i ia de la Steaua, decât să ia de la Viitorul pe 800.000. E nebună lumea!

E o chestie pe care n-am vrut să o spun. Am avut ofertă pentru Benzar, mi-au dat 5 milioane de euro, dar am cerut 7. N-am vrut să spun ca să nu știe că Benzar că a avut ofertă", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Cum a ratat transferurile lui Mailat și Costache 

Patronul FCSB-ului a explicat de ce nu i-a luat pe Valentin Costache și Mailat și asigură că nu-l va rata pe  Olimpiu Moruțan

"Nu mai am ce să iau de la Dinamo. Puteam să-l iau pe Costache. Mi-a fost oferit cu o zi înainte de a merge la CFR cu 700.000. Oamenii mei nu l-au vrut. Eu cred în el. Pe Mailat nu mi l-a furat CFR. Dacă eu vreau pe cineva, îl pot lua. Singurul român care poate concura cu mine financiar e Țiriac.

Am stat două ore cu impresarii lui Mailat, voiau 100.000 de euro. Dar eu nu cred în el, chiar dacă oamenii mei îl voiau. Pe Moruțan îl vreau eu. Nu îl poate lua CFR-ul. Pentru că nu are cum. Dacă îl vrea Becali, nu îl poate lua nimeni. CFR-ul vrea să calce pe urmele mele. Grâul s-a cules! Ce a fost bun am luat eu, Florinel Coman, Nedelcu și Man. Sunt perle. Și Moruțan cred", a mai zis Becali. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (70)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 Noiembrie 2017, 17:37
Postat de haideusicfr pe 14 Noiembrie 2017, 17:36

Baliverne.

Te bagi singur in seama. Vrei sa vinzi mereu ,dar nu prea ai ce. Cu Stanciu te-ai facut de mandra minune , ti-ai stricat firma.Degeaba faci calcule ,nu mai ai nici o sansa.

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Noiembrie 2017, 17:36

Baliverne.

mircea_deca
mircea_deca  •  14 Noiembrie 2017, 15:57

las-o jos jijica..............mai ai putin si te cureti...................................

Vezi toate comentariile (70)
Comentează