FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi l-a pârât pe Șumudică: "A venit de două ori la palat și o dată la mine acasă" » Aroganța lui Becali: "Toate echipele lucrează pentru mine"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2016 20:06

Gigi Becali asistă la meciul Steaua - ASA Tg. Mureș, iar înainte de partidă a vorbit despre lupta pentru titlul de campioană și despre un posibil transfer al lui Alibec.

"Alibec este impresionant doar dacă îl lași să joace. Dacă evoluează împotriva Stelei, nu atinge mingea! Dacă e jucătorul Stelei, marchează patru goluri pe meci.

Ce să îi spun lui Șumudică? Acum zice că e greu să îl transfer pe Alibec, dar a uitat când a venit cu Buduru la mine la palat ca să îl vândă. A venit de două ori la mine la palat și o dată la mine acasă. Dacă doream, îl transferam pe Alibec de multă vreme", a spus Becali la DigiSport.

...despre lupta la titlu: "Eu nu mă mulțumesc cu locul doi. Eu vreau să fiu numărul 1. De aceea transfer mereu din Liga 1 și nu vând jucători la echipe din România. Am dat bani la Dinamo, la Astra, la Vaslui, la Craiova și la toate echipele. La Lignitul nu am dat bani? Am dat bani. Eu cumpăr de la echipele din Liga 1 și aleg ce e cel mai bun. Echipele lucrează pentru mine.

Aș vrea ca Lignitul să o bată pe Astra și așa o să fim la egalitate de puncte. După aceea o să fim la mâna noastră. O să mai fie cinci meciuri, îi batem și câștigăm campionatul". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
vasy86le
vasy86le  •  04 Aprilie 2016, 18:05
Postat de John Milne pe 03 Aprilie 2016, 23:39

Capra uite o salata si fugi in tarcul lui Sumi .

Ba palnie, esti onorat ca tii cu echipa ciobanului?

montgomerry
montgomerry  •  04 Aprilie 2016, 09:28

Uite de ce nu pot sa sufar FCSB-ul.

138672209828437
Gelu Oanca  •  04 Aprilie 2016, 09:08

Esti un puscarias ce puti a brinza .

Vezi toate comentariile (27)
Comentează