FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, LUNI, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Gigi l-a scos pe Morais din echipa Astrei! Motivul pentru care brazilianul s-a simţit obligat să-i ceară lui Şumi să nu-l folosească

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2017 00:00

"Morais a venit şi mi-a spus că nu e mental pregătit să joace împotriva Stelei. Deci, nu va juca, mai ales că e şi într-un litigiu cu clubul".

Declaraţia îi aparţine lui Şumudică, însă în spatele deciziei fundaşului brazilian stau jocuri de culise incredibile pentru finalul acestui campionat. Surse ale Gazetei susţin că decizia lui Junior a fost influenţată în mod direct de patronul FCSB.

Gigi i-a cerut lui Morais să nu evolueze luni, aşa cum a procedat şi în cazul lui Alibec, care nici el n-a fost pe teren în Astra - Steaua, din decembrie 2016. Acum, pentru a fi mai convingător, Becali i-ar fi achitat deja prima de instalare fundaşului stânga brazilian, bonus care se ridică la 100.000 de euro!

Litigiul despre care vorbește Şumudică e cel referitor la clauza de prelungire a contractului cu Astra, care există în înţelegerea pe care el o are cu clubul. Şefii giurgiuvenilor consideră că i-au prelungit deja contractul pentru încă un an, Junior nu recunoaşte acest lucru, iar diferendul va fi judecat la comisiile FRF.

Pe parcursul acestui sezon au existat "astrali" care s-au mai aflat în litigiu cu clubul şi chiar s-au judecat la comisii, pe alte speţe, în special financiare, dar ei au continuat să evolueze, cel mai bun exemplu fiind portughezul Filipe Teixeira.

Al 3-lea cel mai folosit în acest sezon

  1. Takayuki 47
  2. Săpunaru 46
  3. J. Morais 43
    * în toate competiţiile

Morais în acest sezon de Liga 1

  • a jucat în 28 din cele 34 de etape
  • de 27 de ori titular
  • de 25 de ori integralist
  • a lipsit de 5 ori din cauza suspendărilor
  • o singură dată a lipsit fiind accidentat

18 galbeneși două "roșii" a încasat Morais în acest sezon, în toate competiţiile

Chiricheş l-a ignorat

Au existat în trecut şi fotbalişti care s-au aflat în situaţia de azi a lui Morais, dar care au procedat diametral opus faţă de brazilian. În toamna lui 2011, Becali l-a cumpărat pe Chiricheş de la Pandurii, dar l-a mai lăsat să evolueze la Tg. Jiu încă o jumătate de sezon. Înaintea meciului Steaua - Pandurii, Gigi a ieşit public şi i-a solicitat stoperului să nu evolueze: "Ar însemna să joace împotriva intereselor lui". Chiricheş l-a ignorat, a jucat tot meciul, a avut o prestaţie ireproşabilă, iar Pandurii a bătut-o pe Steaua, 2-1.

Îl va folosi sau nu pe Geraldo?

Tehnicianul Astrei se află în faţa unei întrebări la care îi e foarte greu să răspundă: dacă îl va folosi luni pe Geraldo Alves. Stoperul a fost acuzat chiar de persoane din conducerea clubului că nu şi-ar fi apărat corect şansele în meciul cu FCSB din turul play-off-ului. La partida de pe Arena Naţională, terminată 3-0 pentru gazde, Geraldo a produs un penalty şocant: l-a luat în braţe pe Momcilovici şi l-a pus în cap, la propriu. Alibec a deschis scorul din acel 11 metri, după care FCSB s-a distrat. În pauza acelui joc, Dani Coman a coborât la vestiare şi l-a acuzat în termeni duri pe Geraldo!

S-au distrat, acum se apără

Gazeta de ieri a relatat despre o petrecere cu băutură și femei de sâmbătă seară la care au participat, printre alții, Moke și Gnohere. Cei doi au reacționat ieri pentru pagina de Facebook a clubului. "Am fost extrem de surprins să descopăr în presă că aș fi ieșit noaptea în oraș, cu două zile înaintea meciului cu Dinamo. Această informație este una falsă și consider că nu trebuie luată în seamă", a spus Gnohere. "Nu am ieșit în viața mea în oraș seara cu două zile înainte de un meci, mai ales înaintea unuia de o asemenea importanță" e opinia lui Moke.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
stelbz
stelbz  •  05 Mai 2017, 16:37

Daca il va aduce pe Morais, cine va juca pe stanga el sau Moncilovic ???

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  05 Mai 2017, 15:49

Mora(l)is! Oricum se va duce la arabi via fcsb. Acolo se cauta *** si se platesc foarte bine iar el este destul de trecut pentru a mai rezista 90 de minute. La echipa acroni(mica) va face aceeasi branza ca si alti pensionari adusi de oier, adica de burduf.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  05 Mai 2017, 11:06

Scandalos, ar fi fost culmea ca Morais să evolueze împotriva Stelei, viitoarea echipă, în timp ce Baragladina l-a ţinut pe tuşă în meciul cu Viitorul, atunci când putea ajuta echipa. Alo, Prişcă, de ce ai tăcut chitic, atunci când baragladina a ţinut pe tuşă pe cei mai buni de la Astra, Texeira şi Moraes, în meciul cu Viitorul, ca să încurce Steaua ?

Vezi toate comentariile (50)
Comentează