FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 2-1

Gigi Mulțescu, săgeți către Dinamo după înfrângere: "A fost bătaie de joc! E o rușine ce au făcut"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 22:47

Gigi Mulțescu e dezamăgit de meciul pierdut de echipa sa la București cu Dinamo, scor 1-2. Antrenorul lui CS U Craiova critică jocul "câinilor".

"Am început exact invers față de cum am pregătit meciul. Am primit două goluri imediat. Apoi am așezat jocul, dar nu am marcat.

E păcat că nu am scos nimic dintr-un meci pe care l-am controlat aproape în totalitate. Per total a fost un meci bun, cu cel mai bun ritm din tot campionatul. 

Până în minutul 30, domnul Kovacs i-a lăsat să ne calce în picioare. Arbitrul a fost în alt film. Apoi a fost o rușine cum s-au prezentat adversarii de azi, în repriza a doua mă refer. Au tras de timp în ultimul hal, dar și arbitrul i-a lăsat. Le-a mai dat câteva galbene, dar târziu. Spre final a fost bătaie de joc. Nu s-a mai jucat nimic", a zis Mulțescu la TV Dolce Sport.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (83)
marius.bxl
marius.bxl  •  26 Februarie 2017, 15:53

A castigat psd bucuresti

khal_37
khal_37  •  26 Februarie 2017, 14:13

Daca era Steaua in locul lui dinamo kovacs dadea minim trei cartonase rosii jucatorilor stelisti. Asa, fiind vorba de echipa sistemului practic kovacs le-a dat mana libera negoistilor sa-i calce in picioare pe olgutieni...

zagna
zagna  •  26 Februarie 2017, 13:10

Un meci frumos, desi nu plac nici cainii, nici olgutzeii... Kovacs a fost catelus !

Vezi toate comentariile (83)
Comentează