FOTBAL  »  Superliga  »  AVERE

Gino Iorgulescu are un salariu lunar ULUITOR la LPF! Suma regească pe care o încasează președintele Ligii

Gino Iorgulescu / foto: GSP +5   FOTO
Gino Iorgulescu / foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 08:40 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 09:50

Nu doar președintele Federației, Răzvan Burleanu, a fost obligat să-și facă publică Declarația de avere. Același lucru s-a întâmplat și-n cazul lui Gino Iorgulescu, omul care „păstorește” de la finalul lui 2013 Liga Profesionistă de Fotbal. Fostul fotbalist din anii '70 are un salariu lunar baban în funcția de președinte al LPF!

Conform legii nr.372, care a completat legea 176 din 2010, președinții și vicepreședinții tuturor federațiilor sportive se numără acum printre persoanele obligate să-și dezvăluie veniturile. 

Dacă actele depuse de Răzvan Burleanu îl proclamă indirect milionar pe omul din fruntea Federației - peste 320.000 de euro venituri anuale - nici omologul de la LPF, Gino Iorgulescu, n-o duce mai rău! Care, pe deasupra, e și vicepreședinte al FRF, motiv pentru care a fost obligat să-și facă publică averea. 

Gino Iorgulescu, salariu uluitor ca președinte al LPF: 36.500 de euro lunar!

Iorgulescu e de departe cel mai bine plătit om din fotbalul românesc. Conform declarației de avere, Gino are un salariu anual de 440.000 de euro! 

Tatăl fugarului Mario Iorgulescu încasează lunar 36.500 de euro pentru cel mai râvnit post din cadrul Ligii Profesioniste! Și în lei, suma arată tot neverosimil: 2.195.542 lei anual!

+1 FOTO

În ciuda veniturilor imense pe care le obține de la LPF, Iorgulescu deține, conform actelor, o avere de aproximativ 300.000 de euro. În declarația depusă apare și un împrumut de 150.000 de euro la prietenul și partenerul de afaceri Cosmin Olăroiu. 

Șef al LPF din noiembrie 2013, Gino Iorgulescu, 67 de ani, a obținut al treilea său mandat în fruntea Ligii în mai 2022, când a fost ales în unanimitate, o ipostază similară celei în care a fost ales ultima oară și Burleanu!

Gino Iorgulescu fuge de presă și de fani 

În ciuda salariului impresionant, Gino Iorgulescu evită mai mereu dialogul cu presa sau microbiștii

„Luați în calcul să aveți apariții publice mai dese?”, l-a întrebat pe Iorgulescu un reporter prezent la conferința de presă de după alegerile din 2022, o aluzie evidentă la relația distantă pe care Gino a adoptat-o în ultimii ani în raport cu presa. 

„Nu cred că ar trebui să iau modelul celui care a fost înaintea mea și să apar la televizor. Dacă apar la o televiziune, trebuie să apar la toate celelalte. Putem organiza conferințe de presă mai multe, dar să avem ce să dezbatem”, spunea atunci Iorgulescu.

VIDEO Obiectivele lui Gino Iorgulescu la al 3-lea mandat de președinte LPF

Citește și alte știri de actualitate: 

Răzvan Burleanu e milionar! Declarația de avere a președintelui FRF e acum publică: 320.000 de euro venituri anuale + ce salariu încasează lunar de la Federație

Mihai Stoica, furibund după egalul din Kosovo: „Ce caută băiatul ăsta la națională? E jucător de ligi inferioare, ne-a exasperat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
adrian.csa
adrian.csa  •  19 Iunie 2023, 12:56

deci indirect statul roman plateste taxa de protectie pt mario drogatul mafiei italiene; nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi in sufletul apropiatilor acelui baiat ucis de mizeria aia

Valmold71
Valmold71  •  17 Iunie 2023, 15:33

O masina noua pentru baiatul drogat si o gramada de timp spitalizat!!!Viva,mario!!!

...kuba.
...kuba.  •  17 Iunie 2023, 13:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează