FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - POLI IAȘI 0-0

Giurgiuvenii se așteaptă să fie băgați în ședință de Edi Iordănescu: "Dacă eram 11 la 11 am fi câștigat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 23:08

Edward Iordănescu s-a arătat mulțumit de egalul scos cu Poli Iași, 0-0, însă spune că dacă Romario Moise n-ar fi fost eliminat Astra ar fi putut câștiga.

"Ținând cont de context, pot spune că sunt mulțumit de rezultat. Eu am pregătit jocul pentru a-l câștiga. Știam că adversarul ne va solicita, a adus jucători de calitate. Cred că în condiții de 11 la 11 puteam câștiga meciul. Ocaziile cele mai mari ne-au aparținut. Nu ne face bine că avem mereu câte un jucător eliminat. Am avut câteva ieșiri în limita regulamentului.

Mi s-a părut că și Iașiul a avut câteva intrări la limita regulamentului. Știu că n-a fost intenție, dar mi-ar plăcea să fie mai multă agresivitate, fluiditate în joc. Îmi felicit jucătorii pentru spirit, pentru atitudine. E bine că suntem la al cincilea joc fără înfrângere", a declarat Iordănescu jr. la TV Dolce Sport.

"Nu s-a întâmplat cum ne-am propus. Speram să avem mingea, să controlăm jocul. În primele minute am început bine, dar a apărut acea eliminare și s-a schimbat jocul. Din fericire, am reușit să avem un bloc compact și să nu le dăm spații. Pe final puteam marca după ce au avut și eu un roșu. Ei au avut o singură fază, dar a apărat Iliev. În rest a fost un joc de luptă. Sper să luăm cele 3 puncte cu Juventus pentru că avem mare nevoie de ele. Antrenorul nostru și-a dorit foarte mult victoria, dar după cum a decurs jocul mă gândesc că e mulțumit cu un punct în cazul în care luăm alte 3 puncte cu Juventus" Claudiu Belu

"Suntem foarte mulțumiți având în vedere că am rămas în 10 oameni. Suntem mulțumiți că n-am mâncat bătaie. Probabil că va trebui să fim mult mai atenți și așa vor veni și golurile. Avem o echipă tânără, care trebuie să învețe din greșeli. Probabil că vom avea o mică ședință pe subiectul legat de eliminări" Alexandru Stan

CLASAMENT:

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
raj.kapoor
raj.kapoor  •  19 August 2017, 14:24
Postat de Intunerikuss Intunerikuss pe 19 August 2017, 12:20

Unde dracu' l-ai vazut tu pe Romario Benzar la Astra, eliminat??? Benzar e la FCSB! Ala eliminat e Romario Florin Moise! ***!

Prietene, acelaşi lucru l-am remarcat şi eu în comentariul pe care l-am postat şi pe care agramatul de anonim -reporter GSP (???) l-a cenzurat. Şi ca să fie şi fudul că parcă nu e prost destul n-a catadcsit să modifice eroarea din articol. Poţi să ştii dacă nu cumva tolontanul nu l-o fi transferat pe Romario Benzar la Astra ?!

10153279648987449
Intunerikuss Intunerikuss  •  19 August 2017, 12:20

Unde dracu' l-ai vazut tu pe Romario Benzar la Astra, eliminat??? Benzar e la FCSB! Ala eliminat e Romario Florin Moise! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  19 August 2017, 09:50

La inceputul partidei erau 11 contra 11. Si CFR-ul a inceput meciul cu Dinamo in 11 .Si l-a terminat in 9. Nimeni nu a contestat deciziile arbitrului cum au facut-o cei de la Dinamo privind faza penaltyului.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează