FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GLUMA ZILEI Un cititor GSP a aflat de ce Tamaș i-a promis lui Gigi Becali că va merge în fiecare duminică la biserică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 09:07

Gabi Tamaş, noul transfer cu nume al Stelei, a plecat ieri de la Bucureşti spre Antalya, dar înainte a vorbit la telefon cu finanţatorul campioanei, Gigi Becali.

Surse apropiate patronului au dezvăluit pentru GSP.ro dialogul senzaţional pe care l-au avut cei doi.

"Patroane, în fiecare duminică promit că voi merge la biserică! Dacă sînt la Bucureşti, mergem împreună. Dacă sînt în cantonament cu echipa, o să mă duc singur!", i-a promis Tamaş lui Becali.

Gigi a reacţionat imediat: "Bravo, tată! Lasă că-i zic eu lui Reghe să te lase! Te ia şoferul meu în fiecare duminică, dacă eşti în cantonament. Aşa te vreau!".

Unul dintre cititorii GSP a meditat în această noapte asupra promisiunii lui Tamaș și crede că a rezolvat misterul ofertei fundașului în vîrstă de 32 de ani. Iată răspunsul:

Postat de krampus
la 03 Februarie 2016, 06:33

Smecher Tamas, s-a gandit la impartasanie...

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (20)
crotalie
crotalie  •  03 Februarie 2016, 12:26

Noi care iubim culorile sfinte rosu si albastru si alcatuim marea familie ros-albastra sau suflarea ros-albastra suntem cei mai inteligenti si sustinem echipa lui nea Gigi care e om bun si a demonstrat inclusiv faptic pentru ca nu este asa de primordial numele echipei noastre dragi adica Steaua sau fbsc sau fscb sau cum doreste fiecare sa scandeze frenetic timp de 90 de minute plus cele dictate si e bine si ne-am dat seama imediat. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

sumred
sumred  •  03 Februarie 2016, 13:23

Ne-am dat drq cu gsp-ul asta. In ultimul timp s-au obisnuit sa faca reportaje pe baza comentariilor useri-lor. Ultimul ziar au ajuns!

grandetorito
grandetorito  •  03 Februarie 2016, 12:23

Ati terminat stirile si o dati in caterinca acum?! Mare publicatie mai sunteti si voi...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează