FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gnohere a povestit toate detaliile despărțirii de Dinamo: "Nu am vrut să plec, dar oferta a fost insultătoare" + Probleme cu Andone și oamenii din conducere

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 18:29

Transferat în iarnă de la Dinamo la FCSB, Harlem Gnohere a povestit motivele pentru care a acceptat transferul, deși susține că inițial nu și-a dorit să plece de la gruparea din "Ștefan cel Mare".

Atacantul de 29 de ani spune că avea probleme atât cu oamenii din conducere, cât și cu Ioan Andone, tehnicianul lui Dinamo la acea vreme și a considerat insultătoare oferta "câinilor" pentru prelungirea contractului.

"Am luat decizia de a mă transfera pentru că relația dintre mine și conducerea lui Dinamo nu mai era acceptabilă. Când mi s-a spus că «cei de la Steaua te vor» am spus imediat «nu, nu vreau să plec acolo». Dar când negocierile pentru prelungirea contractului au stagnat din cauza ofertei insultătoare a lui Dinamo și după ce am fost trimis la echipa a doua, am căutat o poartă de ieșire în ianuarie.

Și relația mea cu Andone a fost destul de dificilă, așa că am preferat să plec imediat decât să mai rămân 6 luni la o echipă la care nu mă simțeam bine. Înainte să-mi fie propusă prelungirea contractului cu Dinamo, câștigam 4.500 de euro pe lună, iar apoi mi s-au oferit 1.000 de euro în plus. Am considerat asta o lipsă de respect. Pentru fani, chiar nu am dorit să plec la Steaua. Dar mi s-a oferit un contract pe care nu l-am putut refuza", a spus Gnohere într-un interviu pentru Footballski.

Gigi Becali a plătit 250.000 de euro pentru transferul lui Gnohere la FCSB în luna ianuarie a acestui an. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (76)
corectu
corectu  •  22 August 2017, 07:49

Oferta a fost buna la ce valoare are.

vicol_vali
vicol_vali  •  22 August 2017, 06:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  21 August 2017, 22:16
Postat de sadiku pe 21 August 2017, 20:30

" destept " esti tu ..steaua joaca in liga a 4-a

in liga clonelor, he he :)

Vezi toate comentariile (76)
Comentează