FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gnohere rămâne pe lista Stelei » Becali e încă interesat de atacantul dinamovist

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 00:00

Interesul lui Becali pentru francez a rămas de actualitate în condițiile în care atacantul a căzut în dizgrație la Dinamo.

Harlem Gnohere e încă un nume dorit de Becali. Atacantul de la Dinamo și-a complicat situația din cauza refuzului de a prelungi contractul cu roș-albii. Deznodământul fericit pentru "Bizon" ar fi să plece în iarna asta, la Steaua sau în altă parte. La Dinamo nu va mai avea același statut.

Francezul va deveni a treia opțiune din atac în 2017, după Adam Nemec și Daniel Popa. Retrogradarea se va petrece tot ca o pedeapsă, după ce vârful a mai fost trimis pentru o vreme și la echipa secundă, în momentul în care dinamoviștilor le devenise clar că el nu are de gând să prelungească.

A fost rechemat și folosit ca variantă de backup pentru slovacul Nemec. Își pierde și calitatea de rezervă dacă nu reușește să plece de la Dinamo curând. Mircea Rednic, antrenorul care l-a adus pe Gnohere la Dinamo, a insistat că atacantul se va transfera în străinătate.

Scenariul e mai greu de realizat acum, fiindcă randamentul fotbalistului a regresat din momentul în care Becali a anunțat că e interesat de el și a pornit o "telenovelă" cu Harlem și cu oficialii dinamoviști. În ultimele patru luni și jumătate, Gnohere a marcat doar două goluri, ambele în meciuri cu Voluntari, dintre care unul din penalty.

Forma slabă i-a scăzut raportul total de când e în România: 17 goluri în 45 de apariții în Liga 1. Un bilanț cu care e greu să atragă atenția vreunui club bogat din străinătate. Steaua rămâne varianta cea mai probabilă pentru francezul în vârstă de 28 de ani.

"Gnohere e foarte bun, ar fi bine să vină și el la Steaua. Nu știu dacă e posibil să fie adus, din moment ce e sub contract cu Dinamo"
Denis Alibec, atacant Steaua

"Gnohere poate fi vândut oriunde în iarna asta, dar nu la Steaua! Decât să plece la Steaua, mai bine rămâne la Dinamo și-l pierdem gratis la vară. Asta e opinia mea personală, nu neapărat decizia clubului"
Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

35de goluri au marcat împreună Alibec la Astra și Gnohere la Dinamo în ultimul an și jumătate. Sunt cei mai importanți atacanți din sezonul trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
gicab
gicab  •  10 Decembrie 2016, 16:17

Mașina nu mason

gicab
gicab  •  10 Decembrie 2016, 16:16
Postat de ang3ldev1l pe 10 Decembrie 2016, 13:06

si eu care credeam ca Gigi Becali a fost inchis pentru ca nu a dat chitanta la o prima pe care incerca s-o acorde celor de la U.Cluj ca sa-si apere corect sansele alaturi de alte fapte de vitejie reusite de catre domnul Gigi, precum modul in care si-a recuperat de unul singur masina furata de catre doi interlopi plus faptul ca a facut un schimb de terenuri cu armata care in mod dubios au acceptat singuri si nesiliti de nimeni acest schimb de terenuri, eu pentru aceste lucruri credeam ca a fost arestat, dar voi fcdbistii in ultimul timp l-ati pus pe lista celor mai cautati oameni de pe planeta si cu fiecare comentariu inventati noi fapte de arme facute si nefacute de domnul Gigi.

Omule la faza cu mason printre altele a comis o infracțiune și anume lipsire de libertate, schimbi de terenuri la făcut cu niște reprezentanți cu rea-voința ai statului... in cârdășie cu aceștia a păcălit statul roman, adică și pe tine

gicab
gicab  •  10 Decembrie 2016, 16:12
Postat de ang3ldev1l pe 10 Decembrie 2016, 12:55

Ma baiatule, confunzi lucrurile grav, daca patronul Stelei il chema la negocieri pe jucatorul celor de la clona fcd1948, da atunci aveai dreptate, insa daca patronii Gigi Becali sau Roman Abramovici isi exprima public dorinta de ai cumpara pe Messi sau Cristiano Ronaldo, nimeni nu are ce sa le faca pentru ca nu e ceva ilegal dupa cum susti tu. Si M.City sustine ca il doreste pe Messi si ca il pot cumpara cand vor ei, dar mai trebuie sa vrea si jucatorul, la fel si in cazul lui Gnohere.

Unde anume e patron JIJI?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează