FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Gol de podium

Articol de - Publicat marti, 29 aprilie 2008 00:00

Reuşita lui Boya din meciul cu Dinamo le-a asigurat rapidiştilor locul 3, cu două etape înainte de final.

După înfrîngerea din Giuleşti cu Dinamo (1-2), alb-vişiniii văd jumătatea plină a pa­harului: sînt aproape siguri că vor încheia sezonul pe podium. Golul marcat de atacantul camerunez Pierre Boya, în minutul 51, este foarte important în lupta pentru locul 3. Deşi acum departajarea în clasament se face în funcţie de golaveraj, la finalul campionatului se vor lua în calcul rezultatele directe. Giuleştenii au avantaj în faţa ambelor contracandidate, Di­namo (2-0, 1-2) şi Unirea Urziceni (1-1, 1-0).

Astfel, partida cu UTA de pe teren propriu, de vineri, devine de­ci­si­vă pentru formaţia din Grant. Ra­pi­diştii mai au nevoie de doar trei puncte pentru a fi siguri 100% că vor termina pe podiumul Ligii I, iar meciul cu arădenii e ocazia perfectă să încheie socotelile, mai ales că “Bătrîna Doamnă” este deja re­tro­gra­dată.

5 goluri a marcat Boya în retur pentru Rapid, după ce în prima parte a campionatului nu reuşise să înscrie niciodată

5 etape s-a clasat Rapidul în afara podiumului în acest sezon, cel mai mult ocupînd poziţia secundă, între etapele a 13-a şi a 23-a

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
 •  29 Aprilie 2008, 13:18

De blatistilor !!! pe 29.04.2008 la 12:06#4 cRapid ... campioana morala a blaturilor din liga 1 !!! Dumnezeu e sus si vede !!! nu lua numele Domnului in desert ca s-ar putea sa ai surprize.sa iti dea Dumnezeu pt sufletul si inima ta exact dupa cum ai scris.Pacea sa fie cu tine fiule.

 •  29 Aprilie 2008, 13:01

ba astia gandesc ?? sunt 3 puncte si 2 meciuri deci nu si-au asigurat ci doar au luat prima optiune ....doamne ce ziar de retarzi

 •  29 Aprilie 2008, 12:45

Astia in fiecare an sunt campioni morali :))) Sunt de toata jena. Pai nah, daca campioni nationali sunt prea slabi sa fie macar autoproclamati campioni morali sa fie :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează