FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI

Golofca a primit "botezul" după ce s-a întors la Botoșani: "Ia uite, «mizeria»" » Reacție-surpriză când a fost întrebat despre FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 ianuarie 2018 21:58

Cătălin Golofca a efectuat azi primul antrenament la FC Botoșani după ce s-a întors de la FCSB și a surprins, declarându-se fericit deși a eșuat la roș-albaștri. 

Mai întâi, mijlocașul a primit botezul din partea colegilor. "Ia uite, «mizeria», dar tu vii când vrei, mă?!", i-au strigat în glumă coechipierii, văzându-l că a întârziat câteva minute și că ajunsese ultimul.

"SUNT FERICIT CĂ M-AM ÎNTORS"

Mijlocașul a oferit prima reacție după antrenament:

"Mă simt foarte bine, m-am întors acasă, sunt fericit. Mi-am dorit foarte mult, aștept și sunt pregătit să muncesc mult. Nu vreau să discut despre Steaua, m-am întors la Botoșani, nu mă mai gândesc la Steaua.

Mă simt excelent aici, sunt mult mai puternic, am acumulat experiență, psihic stau mai bine. Vreau să-mi fac treaba cât mai bine, vreau să ajungem în play-off, avem o șansă mare.

De asemenea vreau să înscriu mai mult, să-mi ajut echipa să câștige cât mai multe meciuri", a zis Cătălin Golofca conform TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
pacionel_fc_fcsb
pacionel_fc_fcsb  •  08 Ianuarie 2018, 10:43
Postat de Lasham Pella pe 07 Ianuarie 2018, 22:59

Poftim comportament de gigisti. Fanul rapidist care a inregistrat primul comentariu a spus ceva ce stie toata lumea : botosani nu lupta in meciurile cu fc fcsb. Nu o spunem doar noi, sa nu cumva sa credeti ca n-am fi obiectivi. Doamne Fereste ! Sunt oameni care sunt implicati in fenomen, si au spus fatis ca botosani se da la o parte cu echipa fake din berceni. Iuliu Muresan : "nu-mi fac sperante, fc fcsb castiga". Sumudica: "Pariez casa ca fc fcsb castiga", Dani Coman: "Rezultatul se stie dinainte". Oare acesti oameni, implicati direct in fenomenul fotbalistic, nu cunosc realitatea ? sau credeti ca e vorba doar de incredere oarba in fc fcsb, echipa fara certificat de identitate sportiva, echipa respinsa la osim, echipa umilita in sala de judecata, echipa fara palmares pana in 2003, dar sarbatorita cu "staif" de piti talent si cei ca el, echipa cu sigla galbena desi pretinde ca ar avea culorile rosu si albastru, echipa care pe contul de fb isi spune fraudulos "Steaua", in timp ce in inscrisurile oficiale isi releva adevarata identitate - clona insalubra "fc fcsb", echipa care a mers la tas sa faca tara de rusine, echipa ce a reusit sa ocupe 0,2% din capacitatea stadionului national arena la un meci de campionat (vs. juventus), echipa care a strans 500 de suporteri in strada (la nivel national) la o manifestatie oficiala impotriva "cotropitorilor" de la CSA. Sa mai continui ? as mai putea, dar cred ca e sufi

Asa e.

saviola2_8
saviola2_8  •  08 Ianuarie 2018, 10:02

imi pare rau ca a fost indepartat, eu cred ca era un jucator util, de lot, nu era de titular la steaua dar putea juca meciuri mai putin importante. Succes Golofca in play off, alaturi de cei buni:)

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Ianuarie 2018, 08:13

Noroc ca Golofca n-o sa mai apuce sa joace impotriva lui Dinamo, sa mai intristeze nitel coregrafii. De, ce sa caute el in playout?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează