FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FC BOTOȘANI 1-3

Golofca, după "dubla" cu FC Voluntari: "Nu mă opresc aici"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 august 2017 23:01

Cătălin Golofca (27 de ani) a fost eroul lui FC Botoșani în meciul cu FC Voluntari, încheiat 3-1 pentru moldoveni. Mijlocașul a reușit o "dublă" extrem de importantă pentru echipa sa, care și-a consolidat poziția de lider în Liga 1, cu 10 puncte după primele patru etape.

"Mă bucur că am luat cele trei puncte în această deplasare grea. Am avut puțin noroc, dar important e că am câștigat cele trei puncte. 

Sper să nu mă opresc și să mai marchez și în meciurile viitoare, pentru noi urmează un meci extrem de greu cu ACS Poli Timișoara. Mergem acasă, ne odihnim și încercăm să ne refacem",  a declarat Golofca, la TV Dolce Sport.

Un alt remarcat al partidei dintre FC Voluntari și FC Botoșani a fost Lorand Fulop (20 de ani), cel care a reușit golul trei al moldovenilor. 

"Victoria n-a fost atât de ușoară. Ne bucurăm că am câștigat, dar trebuie să rămânem modești și să continuăm tot așa.

Trebuie să rămân modest, am marcat doar un gol, nu 10! Mi-am propus să marchez mai mult decât anul trecut, acum să vedem ce va fi", a spus Fulop, pentru sursa citată. 

"Să sperăm că Golofca va fi eficient în continuare. Trebuie să remarcăm însă și aportul echipei, nu doar golurile lui.  Jucătorii trebuiesc evidențiați, e meritul lor. Chiar vreau să subliniez acest lucru: am găsit un grup bun, e un grup responsabil, cu jucători motivați. E ușor de lucrat cu ei.  Am câștigat un joc greu, rămâne să-mi felicit jucătorii pentru jocul prestat" Costel Enache, antrenor FC Botoșani

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
870797579666969
Ernest Pap  •  05 August 2017, 08:13

N-are Becali față pentru excepționalul Golofca !

sexilian
sexilian  •  05 August 2017, 06:45

urmeaza, guragoala sa-i curteze.........

749913671784643
Razvan Marcel  •  05 August 2017, 00:17

Iti zic ceva,Golofca e peste Tanasa de la Steaua,si cred ca ar face fata acolo.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează