FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV De la Dinamo direct în Ghencea? Nu mai are loc în „haită” și a fost propus la mai multe echipe

Gorka Larrucea pleacă de la Dinamo, sursa: Radio Dinamo1948
Gorka Larrucea pleacă de la Dinamo, sursa: Radio Dinamo1948

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 23:50 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 19:32

Gorka Larrucea, 30 de ani, este primul străin care a intrat pe „lista neagră” a lui Dinamo. ♦ Conducerea clubului caută să-i găsească un angajament după ce a fost scos din calculele pentru campionat. ♦ Jucătorul a fost propus la mai multe echipe, de ultimă oră fiind CSA Steaua, FC Buzău și Unirea Slobozia.

Gorka Larrucea nu a mai prins lista A cu care „câinii” țintesc salvarea de la retrogradare. A fost scos de pe listă și clubul caută să-i găsească acum un alt contract.

Un brazilian cu pașaport spaniol este în atenția lui Dinamo: detaliile afacerii
DINAMO
Un brazilian cu pașaport spaniol este în atenția lui Dinamo: detaliile afacerii

Plecările de la Dinamo sunt dintre străinii cu care Ovidiu Burcă a reușit promovarea

Jucătorul s-a adresat deja AFAN și asociației fotbaliștilor din Spania, reclamând tratamentul la care este expus de Dinamo

El mai are contract până în iunie 2025, ar trebui ca gruparea din Capitală să-i plătească în jur de 90.000 de euro dacă dorește să încheie pe „cale amiabilă” cu spaniolul. Pentru că Larrucea nu va pleca la parametrii zero.

Iar pe lista A nu mai poate fi trecut decât dacă semnează alt angajament cu Dinamo, ceea ce este exclus în prezent. Ibericul a acuzat și faptul că a fost anunțat de intențiile „câinilor” cu câteva zile înaintea startului sezonului.

Bena, Ghezali și Moura, următorii pe lista plecărilor de la Dinamo

Gorka este doar primul dintre străinii de care Dinamo vrea, și trebuie, să scape, întrucât Zeljko Kopic a adus, și va mai aduce, alți jucători din afara granițelor țării. Ori pe lista A de la LPF poate trece doar 13 străini. Momentan, Dinamo are 16 sub contract!

Pe lista celor care nu mai sunt în planurile de viitor ale lui Dinamo sunt și alți jucători dintre cei cu care Ovidiu Burcă a reușit promovarea. La rând, sunt Bena, Ghezali și Moura, în pole-position pentru a pleca din „haită”.

De asemenea, Dinamo trebuie să ajungă la un acord și cu românul Iulian Roșu! Piesă importantă în anul promovării, mijlocașul nu mai este în lotul echipei, dar nici nu a semnat rezilierea. 

16meciuri și un gol a adunat Gorka Larrucea la Dinamo în primul sezon de prima ligă

Gruparea trebuie să scoată bani serioși din conturi pentru a-l convinge!

Gorka Larrucea ar putea îmbrăca tricoul roș-albastru, poate reveni în Ghencea, de data aceasta ca jucător al CSA Steaua

Pe lângă faptul că tot caută soluții pentru atac, Kopic stând mult după miezul nopții să urmărească și să discute despre eventualii noi fotbaliști ai „câinilor”, conducătorii clubului au demarat discuții pentru a le găsi echipe unde să-i „exileze” pe cei ce nu mai au loc în „haită”.

27de meciuri, 5 goluri și 4 assist-uri a adunat Larrucea pentru Dinamo în stagiunea din L2

Dacă pe Ghezali, așa cum a transmis GSP.ro, Dinamo a vorbit să-l trimită la Chiajna sau la Buzău, pe Gorka Larrucea l-au propus la CSA Steaua, rivala din sezonul precedent, dar și la Buzău, și la Slobozia, ultimele două echipe vizând promovarea în primul eșalon.

Gruparea din Ghencea nu are drept de promovare, nici în actuala stagiune. Mijlocașul basc a evoluat în două derby-uri din L2 cu CSA Steaua, în cele din play-off.

Roș-albii așteaptă în această săptămână semnale de la diverse formații pe unde i-au propus pe Gorka, Ghezali și ceilalți jucători. Există și posibilitatea ca Dinamo să susțină o parte din salariul celor menționați, în sezonul de primăvară.

VIDEO Viața din România a lui Adnan Golubovic: „Muzica asta îmi place la români, «dana-nana-nana». Slovenii sunt mai reci, românii calzi”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV „Coșmarul” lui Lewandowski vine la Dinamo » Marți e așteptat să semneze!

EXCLUSIV Ce ar face cu 1 milion de euro unul dintre liderii FCSB: „Altfel e greu să-ți ajungă toată viața”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
istet10
istet10  •  23 Ianuarie 2024, 19:58

"Faceti contracte pe 2 ani !!! Sa nu va treziti in liga a 2 a ca nu aveti cu cine sa jucati si o luati iar de la zero !! Anul trecut am avut noroc, ne-au bagat altii in play off !" Ai dreptate!

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  23 Ianuarie 2024, 14:50
Postat de cpt.ahab pe 23 Ianuarie 2024, 10:50

Ghezali e praf. N-a mai jucat absolut nimic de când am promovat. La ce să-l mai ții?! Pe Larrucea nu-l mai juca nici Burcă, preferându-l pe Bena, și nu stiu de ce, pentru că Gorka mi se păruse acceptabil. În privința lui Homawoo, Gregorio și Bena îți dau dreptate.

Ghezali nici nu e jucat unde trebuie, plus ca poate se mai și menajează având în vedere ca nu l-a dat conducerea pe 1 milion când am avut oferta din Qatar , poate dacă îl joacă și kopita asta unde trebuie, poate va da randament. Eu îl văd pe gheza mijlocaș lateral în 4-4-2. Ce vrea el la Dinamo cu 3-5-2 este falimentar

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Ianuarie 2024, 10:50
Postat de goggu.mecanicul pe 23 Ianuarie 2024, 09:34

Chiar Kopic asta are vrun gram de creier? Îl dai pe Ghezali, larrucea și Moura… adică fix singuri care mai jucau ceva din plebea asta de străini aduși . Moura e mereu energic, îți face ambele faze , are viteză și joacă din inimă, Ghezali e poate singuri străin din lot cu o cotă răsărită și tu îl dai la Chiajna sau Buzău ??? Larrucea nu mai zic, și a făcut treaba. Dar pe români nu i întreabă nimeni ??? Bine ca ii păstram pe Grigore , bani, Patriche. Iar pe bena , homawoo,abdallah sau gregorio care mimează fotbalul îi lăsăm incontinuare la echipa

Ghezali e praf. N-a mai jucat absolut nimic de când am promovat. La ce să-l mai ții?! Pe Larrucea nu-l mai juca nici Burcă, preferându-l pe Bena, și nu stiu de ce, pentru că Gorka mi se păruse acceptabil. În privința lui Homawoo, Gregorio și Bena îți dau dreptate.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează