FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Granzii Italiei au venit după un stelist » Suma importantă pe care o oferă pentru diamantul Stelei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 14:01

În acest sezon, Nicușor Stanciu este cel mai bun jucător al Stelei, fiind decisiv în rezultatele excelente obținute de formația roș-albastră.

Evoluțiile mijlocașului de 22 de ani au atras atenția marilor echipe ale Europei, iar la meciul cu Astra, 2-0, scouterii celor de la AC Milan și Inter Milano l-au urmărit pe stelist, care a și marcat.

Cele două formații din Serie A sunt încântate de Stanciu și sunt dispuse să dea 4 milioane de euro pentru a-l transfera, potrivit DigiSport.

Cu toate acestea, Becali, care i-a prelungit recent contractul lui Stanciu, ar vrea o sumă mai mare și nu are de gând să înceapă negocierile cu formațiile italiene.

În acest sezon, Stanciu a jucat 31 de meciuri pentru Steaua și a marcat de 12 ori, fiind golgheterul echipei, și oferind 7 pase decisive.

2.500.000 €este cota lui Stanciu, potrivit transfermarkt.de

Ieri, Gazeta Sporturilor a făcut o analiză a evoluțiilor lui Nicușor Stanciu din acest sezon. Vezi aici detalii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
mvradulescu
mvradulescu  •  19 Martie 2016, 08:22
Postat de vasy86le pe 16 Martie 2016, 16:40

Singurul jucator de la steaua care imi place, e bun, foarte bun, trebuie sa fii paralel cu fotbalul sa nu vezi ca Stanciu are calitate,daca face 4 milioane, nu stiu,dar ca jucator, a aratat ca are clasa.

Cred că ați greșit spunând o vorbă bună despre un jucător care joacă în prezent la Steaua ... Nu m-aș mira să reacționeze câțiva "pretenari" și să arunce la adresa dumneavoastră câteva epitete care nu v-ar face plăcere ! Oricum, eu pun o bilă albă în dreptul obiectivității unora dintre adversarii noștri tradiționali !!! Cu tot respectul !

251809008486653
Ghita Ghee  •  16 Martie 2016, 23:39

Mai jurnalist.gsp.ce diamant vezi tu in romania....bun dupa parerea ta toti de la fcsb.sunt smarde...BV!@!

demolarii
demolarii  •  16 Martie 2016, 23:08

Maxim 2 milioane valoarea sa. Are 22 de ani iar conditia fizica nu poate fi inbunatatita serios la aceasta varsta. Nici psihicul. Dovada sunt Chiriches sau Rusescu.....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close