FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Gregory Tade și încă un francez trecut prin Liga 1 au vorbit despre experiențele din România: "Patronul a urlat la mine! Apoi toți se uitau urât"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2016 09:38

Francezii din Liga 1 au vorbit pentru Journal du Dimanche despre experiențele trăite până acum în România. Nu prea au avut cuvinte de laudă, ba din contră.

Gregory Tade, care câștigă 25.000 de euro pe lună la Steaua, recunoaște că lucrurile n-au stat deloc bine la fosta campioană, unde Gigi Becali l-a scos vinovat pentru ratarea calificării în Champions League.

"Mi-a urlat și mi-a zis că e vina mea. Apoi n-am mai vorbit. Toți din club se uitau urât la mine. La CFR am stat 10 luni fără să primesc vreun ban.

Banca de la care am luat bani ca să-mi iau casă mi-a pus penalități uriașe pentru că nu reușeam să plătesc ratele.

Chiar și așa, fără România soția mea s-ar putea să fi fost nevoită să fie menajeră", a zis francezul pentru LeJDD conform sportro.

Fabrice Begeorgi a plecat de la Petrolul după ce a stat 4 luni neplătit: "Clubul mi-a dat mașină ca să ajung la antrenament, dar era o pubelă. Frânele au cedat, mecanicul mi-a cerut 150 de lei ca să o facă. N-am atins nimic, am refuzat să plătesc.

Reparația a întârziat, am amenințat că nu mai vin să mă antrenez. A doua zi mașina mea era reparată. Nu sunt dezgustat de țară. Dacă nu erau probleme cu banii, aș fi rămas", a zis acesta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 Iunie 2016, 09:04

interesant cum a numit automobilul...***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează