FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII 4-0

Grigoraș: "Cea mai proastă repriză a noastră din ultimii 5-6 ani!". Cum a comentat gafa lui Lazar

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 22:58

Antrenorul celor de la Pandurii, Petre Grigoraș, e dezamăgit de jocul echipei sale, însă nu-i poate acuza pe fotbaliști că ar fi sabotat meciul din cauza restanțelor financiare. 

"Cred că a fost cea mai proastă repriză a noastră din ultimii 5-6 ani, mă refera la prima parte cu Dinamo. Nu cred că ceea ce a făcut Lazar e o formă de protest, nu pot să acuz așa ceva.

Sau să-i acuz pe jucători de vreun protest. Am fost dominați categoric la toate capitolele. Asta a fost.

Lazar nu e la prima gafă. Nu știu dacă voi lua măsuri. Am pierdut destul de multe puncte pe greșelile portarului, dar azi nu am pierdut doar din cauza lui.

Suntem într-o criză, asta e clar. E prea mult să-l scoatem pe Lazar vinovat principal. Sunt convins că se vor mai îndrepta lucrurile. Vom trece peste acest eșec și vom continua atât timp cât vom putea", a zis Grigoraș la DolceSport.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
corectu
corectu  •  23 Octombrie 2016, 08:00

Grig ,ce ai discutat cu Andone inaite de meci?Televiziunea a surprins acest lucru.Ai dezvaluit" tactica" de joc?Este o forma de protest faptul ca te lasi batut pur si simplu? BLAT

939271716140965
Manu Ion  •  23 Octombrie 2016, 07:23

Panduri este precum Gloria Bistrița . Blătuitorilor afara din liga 1 !!!!

foxy
foxy  •  22 Octombrie 2016, 23:44

Domnu `,`cel mai tare din oras`...lasa-ne ca esti foarte slab!Numai numele si faptul ca esti politicos cu presa te face cautat de echipe!Nu stiu pe cine mai prostesti!Pe noi ne-ai convins!Esti limitat!Dupa infrangerea cu 6-0 contra Stelei cand ai jucat cu stoper ca pe timpul lu Belodedici, asta e al doilea meci rusinos ptr noi...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează