FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO A jucat în 3 perioade la Steaua și vine cu verdictul: "FCSB = Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 12:06

Invitat la GSP LIVE de Costin Ștucan, Jean Vlădoiu, care a evoluat în trei perioade la Steaua, ultima între 2000 și 2001, e convins că echipa din Liga 1 este adevărata echipă a Stelei, în ciuda faptului că Armata susține contrariul. 

"Am jucat 6 ani la Steaua. Sincer, eu cred că actualul club este continuatorul celui vechi. Sper să nu se supere cineva pe mine, dar așa cred. Sunt ferm convins că e clubul care a continuat tradiția.

Au apărut niște probleme din păcate. Aramata nu va mai face o echipă competitivă niciodată. O să avem un stadion frumos și o echipă care va juca în Liga a 3-a. De unde bani?

E vorba de bani mulți! De unde să dea? Mi-e că pierdem și echipa asta a Armatei și această șansă cu Gigi Becali care investește foarte mulți bani", a zis Jean Vlădoiu la GSP LIVE.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
tinn
tinn  •  24 Octombrie 2018, 23:52

de unde a scos-o cu liga 3-a? clona sluta a armatei va fi la amatori pana se va desfiinta. adica inca cateva luni.

104343947122875
Anton Pan  •  24 Octombrie 2018, 18:02

Vladoiu emite un adevar pe care orice om cu minim de bun simt il stie si il recunoaste: Steaua=FCSB=Steaua. Echipa are continuitate sportiva fara intrerupere si asta nu poate fi contestata de delirul sovietic al unor ofiterasi smenari din MApN si CSA, care au devalizat clubul in perioada 1990-1998 si acum vor sa se conecteze din nou la banii din fotbal. Nu are legatura justitia cu existenta si continuitatea Stelei. Deciziile aberante ale unor instante dirijate de la butoane de Oprea si Coldea si prin protocoale secrete nu pot schimba adevarul ca Steaua=FCSB si va deveni din nou Steaua cand delirul MApN va inceta si justitia nu va mai raspunde la comenzile din afara sistemului.

suporterucv
suporterucv  •  24 Octombrie 2018, 17:27

La UEFA nu apare pe site pt ca e aceeasi situatie ca la Craiova, adica exista procese pe rol privind palmaresul. Cand dpdv juridic lucrurile vor fi clare, va aparea si la UEFA. Deocamdata FRF nu a transmis nimic la forul continental in afara de documentele privind marca (numele), unde lucrurile au fost transate in justitie. La Craiova spre ex, daca se va pierde procesul cu palmaresul, atunci el va intra in patrimoniul fostei FCU, aflata in faliment din 2014...La CSA daca se va pierde, atunci va ramane cum e scris si acum....in dreptul lui FCSB. Asa cam stau lucrurile, juridic vorbind.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează