FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

GSP LIVE // VIDEO Cum se făceau blaturile în Liga 1: „Un antrenor i-a spus finanțatorului că o să-i facă semn de la mustață și la pauză să-i dea geanta cu bani”

Steaua - FC Argeș, 2-0, meci câștigat de roș-albaștri în 2008
Steaua - FC Argeș, 2-0, meci câștigat de roș-albaștri în 2008

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 12:43

Constantin Iacov, fostul finanțator de la FC Național, a povestit la emisiunea GSP LIVE cum se făceau blaturile în urmă cu peste 10 ani.

„Au fost niște dosare cu Dumitru Dragomir, chiar dacă în unele a fost achitat. El a făcut multe, dar nu le-a făcut singur. A existat și un Bela Kassai. A fost și Mircea Sandu, căruia îi spuneam anumite lucruri și zicea că celebrul Costică «Vâlceanu» (n.r. arbitrul Gheorghe Constantin) nu e așa rău, dar a ajuns până la urmă în pușcărie.

Îmi povestea Cornel Penescu (n.r. fostul finanțator de la FC Argeș) de un anumit antrenor care i-a spus că o să-i facă semn de la mustață și la pauză să-i dea o geantă cu bani unuia de la echipa adversă. I-a dat banii și a pierdut meciul. I-a făcut semnul cu mustața la pauză”, a declarat Constantin Iacov la GSP LIVE.

Vezi și:

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluiri incredibile! Cristi Borcea primește o nouă lovitură: „Pariau în Hong Kong și Coreea de Sud”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  11 Februarie 2019, 05:00
Postat de lapusneanul pe 08 Februarie 2019, 14:30

penescu nu e ala care a facut inchisoare pentru mituirea arbitrilor ?...are credibilitate :) se pare ca iacov a vizitat des ........gradina botanica..hahahaha..

Penescu a fost arestat pentru o "vină" imensă : cu a sa reţea "PIC" făcea concurenţă capitalului străin...Toţi patronii şi preşedinţii de Cluburi erau implicaţi în blaturi, rămânea doar ca procurorilor să li se spună cu cine să dea exemplul ! Cine l-au dat în gât ? Mititelu, omul MI după ce-l prinseseră cu grâu de contrabandă din R. Moldova şi un arbitru arestat...

ice2ever
ice2ever  •  08 Februarie 2019, 23:04
Postat de mumia_se_intoarce pe 08 Februarie 2019, 14:44

Credeam ca blaturile au disparut din fotbalul romanesc, dar uitati ca a revenit Mircica Redmic si a reactivat Cooperativa.

aberezi masiv...mai bine te-ai uita in ograda ta si ai lasa in pace capra vecinului..

749913671784643
Razvan Marcel  •  08 Februarie 2019, 15:01

Bn, dar de ce a așteptat 10 ani sa spună acelea blaturi făcute din mustață?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează