FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO Sergiu Costin, campion în Liga 1, povestește cum se făceau blaturile la echipa lui: „Am luat bani” + De ce a fost acuzat că și-a sabotat antrenorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 13:26

Sergiu Costin (40 de ani), fost campion al României cu Oțelul Galați, a povestit la emisiunea GSP LIVE că în perioada în care a jucat la Gloria Bistrița s-au făcut mai multe blaturi fără să fie implicat.


„Au fost meciuri aranjate la Bistrița, dar eu nu știam. Blaturile erau un mod de viață. Am luat bani la o înfrângere. Eram prea mic atunci ca să știu cum era mersul. Meciurile nici nu erau televizate. Mie nu mi-a venit în vestiar antrenorul să ne spună că meciul e aranjat.

Le auzeam de la ăștia mai mari. Erau 2-3 care știau. Era o normalitate. Aveam prieteni la Galați care îmi spuneau că i-am scos la pariuri. Nu puteam să demonstrez, eu eram curat ca lacrima”, a declarat Sergiu Costin la GSP LIVE.

Fostul fotbalist a fost acuzat că l-a sabotat pe antrenorul Ionuț Badea la unul dintre meciurile Oțelului din 2013, însă Sergiu Costin neagă totul.

„La pauza acelui meci am fost scoși eu și Giurgiu, exact ca doi blatiști. Atât de penibil m-am simțit când am fost scos la pauză de Ionuț Badea... Am fost considerat blatist. Eu eram căpitanul, aveam o relație extraordinară cu Ionuț Badea. Ferească Dumnezeu să fac ceva necurat! La televizor se vede altceva” Sergiu Costin

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
sasha8777
sasha8777  •  15 Februarie 2019, 20:22

Ai *** de blatisti toti isi gasesc scuze, n-au stiut, au fost schimbati la pauza sau au jucat pe bune de unii singuri contra celorlalti.....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

749913671784643
Razvan Marcel  •  15 Februarie 2019, 18:06

Atunci nu știai, și acum ști. Oare de cum toți știu după ce se lasă de fotbal?

doomsday1
doomsday1  •  15 Februarie 2019, 17:12
Postat de se_rade_de_fc_fcsb pe 15 Februarie 2019, 15:33

Sau poate sunt scarbite de Gigi și porcaria sa, Fotbal Club FCSB. Nu Gigi declara ieri că umblă la jucătorii altor formații? Nu Gigi zicea că "Botoșani sunt prietenii mei" ?

asa de scarbite sunt ca il suna toata ziua pe jiji si vorbesc numai de Steaua din liga 1,non stop. voluntari este echipa aia cu prieteni,ati sfidat orice urma de bun simt si logica,nu ati pierdut nici macar un punctulet cu voluntari,de cand s-a infiintat voluntari de 9 ani. wtf?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează