FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Hagi a clarificat viitorul lui Răzvan Marin și Florin Tănase! Dezvăluiri în premieră despre oferta Stelei: "E foarte bună"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2016 09:55

Deși la un moment dat părea sigur de transferul lor, Gigi Becali își poate lua adio de la Răzvan Marin și Florin Tănase.

Cei doi nu mai au nici o șansă de a ajunge la Steaua, lucru confirmat de Gică Hagi, care anunță că are oferte de "afară" pentru cei doi și probabil acolo vor merge.

"Şi Răzvan Marin şi Florin Tănase sunt ca şi vânduţi. Oferta Stelei a fost foarte bună, să oferi atâţia bani în România e ceva extraordinar.

Însă jucătorii sunt pregătiţi să înceapă o experienţă afară. Vor pleca încă din această vară", a dezvăluit Hagi la Digi Sport.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  25 Iunie 2016, 12:57

daca zice regele ca sunt pregatiti sa plece afara, noi ce sa mai zicem? doar, el le stie pe toate, nu? eu cred ca le da drumul de acum ca sa se intoarca la viitorul inca tineri...

fcsb.86
fcsb.86  •  25 Iunie 2016, 12:06
Postat de ortega pe 25 Iunie 2016, 11:10

Mai au o șansă , chiar dacă pleacă la Limassol sau Osmanlîspor ... Că dacă mergeau la fcsb ajungeau popadiuci sau ianci , adică nulități ...

Hai sa fim seriosi, indiferent de clubul unde se duc nu vor realiza mare lucru, fapt vazut si in transferurile precedente la cluburi din afara realizate de Viitorul. In primul rand sunt complet lipsiti de experienta vin de la un club unde nu exista absolut nici un fel de presiune, cand dau de ea nu stiu cum sa ii faca fata. Si am impresia fara sa aberez prin comparatia mea totusi, Hagi ii "scoate" ca si fotbalisti pe sistemul academiei, asa cum si Barca face acelasi lucru si nu in multe randuri am vazut fotbalisti crescuti si vanduti de Barca plecand o alta echipa unde nu au mai fost la fel. Cam asa cred eu ca se intampla si la Hagi, dar atat timp cat sti sa iti aranjezi marfa in raft sa o vinzi.. jos palaria! Dar nu tine la nesfarsit.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  25 Iunie 2016, 11:37

Oare pleaca si ei ca si Hagi ala mic?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează