FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi a dezvăluit în presa italiană: cîți bani a încasat Viitorul pentru transferul lui Ianis

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2015 09:50

În această vară, Fiorentina l-a achiziționat pe Ianis Hagi, iar jucătorul a rămas sub formă de împrumut la Viitorul.

Gică Hagi a dezvăluit într-un interviu pentru Gazetta dello Sport ce sumă a plătit Fiorentina și a vorbit și despre interesul Stelei.

"Fiorentina a plătit un milion de euro pentru transferul lui Ianis. Este jucătorul lor, dar l-au împrumutat la noi. El va crește aici și în funcție de cît de repede se maturizează, va ajunge în Italia.

Steaua s-a interesat de el, dar a fost prea tîrziu. Ianis era deja jucătorul italienilor", a spus Hagi.

Citește și: Hagi vorbește despre unul dintre marile regrete ale carierei: "M-au sunat, trebuia să fiu urmașul lui Maradona"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
mal.
mal.  •  09 Septembrie 2015, 16:43

Of, câte minciuni... acum câteva zile ne povestea Hagi sr. (sau poate cineva din club, nu mai rețin sigur) că pe banii luați pentru Ianis clubul și-a asigurat bugetul pe 2-3 ani. Dacă are un buget minim de 2,5 mil/an, constatăm că acesta este bugetul fix pentru... 6 luni!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Septembrie 2015, 15:13

La anul il aduce in Italia si il arunca la vreo echipa de liga a III-a si apoi inapoi in Romania ! Asta va fi ..”viitorul” !

cosminb84
cosminb84  •  09 Septembrie 2015, 15:05
Postat de cobra_z pe 09 Septembrie 2015, 10:55

ianis joaca fotbal la fel de bine cum canta fiica madonei sau cum joaca in filme copiii lui brad pitt... f rare sunt exemplele in care un copil isi intrece un parinte renumit in acel domeniu...ei sunt doar expusi, fortati sa demonstreze ca au adn-ul parintilor de cele mai multe ori fara ca progeniturile sa isi doreasca asta . inca un caz de copilarie distrusa , si cariera neimplinita .

sincer nu stiu daca va ajunge sau nu fotbalist,dar in momentul asta e un jucator slab,degeaba e capitan si fortat sa joace meci de meci,poate e prea crud.oricum cel mai bun jucator al viitorului e fara nici o discutie FLORIN TANASE,care daca va continua sa se pregateasca la fel ca si pana acum si va fi serios o sa fie un super fotbalist.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează