FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Hagi a fixat obiectivul echipei în play-off: "Am zis că suntem de locul 6 din respect"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 10:39

Gheorghe Hagi a declarat că nu acceptă locurile 2 și 3 la finalul play-off-ului, după ce Viitorul a încheiat sezonul regulat pe prima poziție.

"Am spus doar că suntem echipă de locul 6, din simplul motiv că suntem cea mai tânără din cele 6 şi singura echipă care nu a fost vreodată campioană. Din tradiţie şi respect pentru celelalte am spus asta.

Nu avem presiune. Pentru mine acceptabil ar fi sa fim pe primul loc, noi suntem pe primul loc acum. N-aș accepta nici locul 2, nici locul 3", a spus Hagi la TV Digi Sport.

În prima etapă din play-off, Viitorul va întâlni pe teren propriu Dinamo, iar în cel de-al doilea meci, jucătorii antrenați de Gheorghe Hagi joacă împotriva Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
para.para
para.para  •  07 Martie 2017, 14:27

Daca Hagi zice despre Viitorul ca este "cea mai tânără din cele 6 şi singura echipă care nu a fost vreodată campioană", poate ne povesteste si noua cate ceva despre titlurile cucerite de proaspata infiintata CSU Craiova. Oricum obiectuvul lui sacru este: nici un punct cu fcsb. Si eventual incurcarea celorlalti ca sa castige fcsb.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  07 Martie 2017, 12:46

Sa nu uiti sa iei 6 puncte nashului lui Reghe!!!

ares2024
ares2024  •  07 Martie 2017, 12:20

Sa nu uiti de ,donarea celor 6 pcte.catre fin !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează