FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Hagi a răspuns după acuzele venite dinspre MM și Reghecampf! Săgeți către cei doi: "Ne place să facem asta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 09:12

Laurențiu Reghecampf a fost deranjat de evoluția Astrei din meciul cu Viitorul și i-a atacat pe cei implicați în acel meci. Replica n-a întârziat să apară și Hagi i-a răspuns tehnicianului de la FCSB. 

"Cuvântul e atât de urât încât nu-l comentez. Clubul şi eu v-am dat un comunicat. Fiecare e liber în România să zică ce vrea, să povestească ce vrea. Noi doar prin muncă reuşim. Cel mai uşor e să «înţepi» oamenii.

Suntem în România, ne place să vorbim de vecin. N-am ce să fac, nu pot să opresc genul ăsta de comentarii, toată lumea e liberă să zică ce vrea. Sunt în România, am intrat în joc, dar lucrurile astea le comentez mai puţin", a zis Gică Hagi la TV Digi Sport. 

"Ne aşteaptă un meci important din toate punctele de vedere, mai ales că aseară am văzut un meci foarte interesant. Chiar aş vrea să mă abţin de la orice comentariu, pentru că mi s-a făcut scârbă! Vreau să trag un semnal de alarmă şi să spun" Laurenţiu Reghecampf

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează