FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - JUVENTUS BUCUREȘTI 3-0

Hagi compară Viitorul cu Real Madrid :) » Jucătorul remarcat în victoria la scor de azi: "Se vede că e cu un pas în fața tuturor"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 septembrie 2017 20:35

Gică Hagi e mulțumit de rezultatul echipei sale din meciul cu Juventus, scor 3-0. Compară rezultatele echipei sale din acest sezon cu cele ale celor de la Real Madrid, spaniolii fiind într-un moment deloc fast după ce au câștigat titlul și UEFA Champions League. 

"Ce s-a întâmplat cu noi în trecut a fost o minune, ceva neprevăzut. Când ajungi să fii campion, e greu după aceea. Vedeţi Real Madrid acum prin ce pasă trece, nimic nu e întâmplător.

Probabil şi la noi sunt lucruri normale. Nici noi n-am fost atenţi, dar încercăm să ne redresăm să revenim iar, să avem încredere, să avem curaj, să jucăm un fotbal bun", a zis Hagi la TV Telekom. 

...despre echipă: "E una din cele mai talentate generații ale noastre din academie. Toţi au câte 5-6-7 ani în academie, sunt şcoliţi bine, sunt formaţi bine, e doar o chestiune de timp. Avem minimum zece jucători cărora trebuie să le dau minute, să le găsesc spaţiu. Sunt mulţi, uşor-uşor o să formăm o echipă foarte frumoasă".

...despre evoluția lui Cristi Ganea: "Ganea, cel mai bun de pe teren. Se vedea că e un pas înaintea tuturor, chiar dacă a jucat mijlocaş. Un jucător polivalent, care a crescut enorm şi mă bucur pentru el". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1543997632328921
Dragos Efrim  •  22 Septembrie 2017, 07:46

voi cititi si articolul sau doar titlul? Din declaratie nu rezulta o comparatie intre viitorul si real, Hagi doar a evidentiat un fapt adevarat, ca si Real Madrid are probleme supa ce a castigat sezonul trecut. Greseste cu ceva? Nu a comparat jocul sau valoarea celor doua echipe, insa titlul ales de jesepe e, ca de obicei, menit sa induca in eroare si sa genereze replici negative. Pentru ca ei nu stiu sa caute replici pozitive...

amicu
amicu  •  21 Septembrie 2017, 23:44

:)))...perlele lui.hagi

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  21 Septembrie 2017, 21:48

in locul lui m-as jena. a uitat ca, pana la Madrid, exista si apoel nicosia si red bull salzburg?! este vorba de memorie selectiva?! nici la sex nu seamana viitorul cu Madridul, pentru ca are inventarul incomplet...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează