FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 0-4

Hagi, după ce a surclasat-o pe Dinamo: "Mi-e greu să vorbesc despre Miriuță"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 octombrie 2017 22:51

Gică Hagi, antrenorul și conducătorul Viitorului, a comentat situația în care a ajuns Dinamo și Vasile Miriuță după ce echipa "Regelui" a câștigat în Ștefan cel Mare, scor 4-0.

"Dezamăgirea-i mare în rândul dinamoviștilor! Suporterii trebuie respectați! Probabil au tras un semnal de alarmă în acest fel. Dinamo trebuie să-și rezolve problemele cât mai repede pentru a se califica în play-off.

Mi-e greu să vorbesc despre Miriuță. Eu dacă nu mai am conducere, nu pot să vorbesc despre Miriuță. Eu eram dat afară de mult de la Viitorul după rezultatele de la începutul campionatului", a declarat Hagi la conferința de presă.

"Am câștigat, dar de mâine trebuie să o luăm de la capăt. Îmi felicit colegii. Nimic n-a fost întâmplător, de la meci la meci jucăm tot mai bine. Suntem aproape de obiectiv: calificarea în play-off. Muncim mult, cred că ăsta-i secretul nostru. Mă bucur că traversez o formă bună. Am multe de demonstrat" Eric de Oliveira

VIDEO cu golurile

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  31 Octombrie 2017, 11:41
Postat de Stefania Buia pe 31 Octombrie 2017, 06:45

Ce sa spune Regele despre un om fara caracter? Miriuta a jucat in nationala de fotbal a tarii care ne uraste cel mai mult pe lumra asta

Pa tine si maica-ta te uraste.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  31 Octombrie 2017, 11:32
Postat de Ava Banel pe 31 Octombrie 2017, 11:28

Miriuță e român așa că ciocul mic imbecililor.Nu e vina lui că de niște ani,după ce echipa a ajuns la frații Negoiță,Dinamo a ajuns o echipă de ***.Un patron cu suflet,cu respect pt fotbal dar mai ales cu bani și Dinamo va redeveni o forță.

E interesantă moderarea asta. Frlivitari

134501547293437
Ava Banel  •  31 Octombrie 2017, 11:28

Miriuță e român așa că ciocul mic imbecililor.Nu e vina lui că de niște ani,după ce echipa a ajuns la frații Negoiță,Dinamo a ajuns o echipă de ***.Un patron cu suflet,cu respect pt fotbal dar mai ales cu bani și Dinamo va redeveni o forță.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează