FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi e gata să vândă 3 jucători fundamentali! Îl vrea pe Budescu: "Vom face sacrificii pentru a-i plăti salariul"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 19:33

Gică Hagi recunoaște că are mai mulți jucători pentru care a primit oferte și spune că e gata să se despartă de cei mai importanți fotbaliști ai săi.

" Florinel Coman are oferte, e foarte căutat. Avem timp să gândim această mutare. Există interes din Portugalia. Nu o să-l dăm ieftin, fiindcă Florinel Coman are o valoare și avem și noi pretențiile noastre.

Eu cred că vor pleca 4-5 jucători, dar trebuie să luăm mai mulți decât pleacă. Vom lua alți 6-7 jucători.

Anul trecut, am dat 10 jucători și am câștigat campionatul. Noi asta facem. Vindem an de an. Pot să-i vând pe Coman, Nedelcu, Benzar și să aduc alții și mai buni", a declarat Hagi la TV Digi Sport.

"Coman e cel mai bun atacant lateral, cel puțin din România. Asta e opinia mea" Gică Hagi

Antrenorul campioanei României a vorbit și despre un eventual transfer al lui Budescu și spune că e gata să facă sacrificii pentru a-l transfera.

"Budescu? Niciodată nu putem spune niciodată în ceea ce-l privește. Putem să ne gândim la orice jucător bun, mai ales că am luat campionatul. Poate vom face niște sacrificii pentru a-i plăti salariul", a adăugat Hagi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
haideusicfr
haideusicfr  •  23 Mai 2017, 11:00

L-a dat pe Brandan ( afara!) pentru ca nu era roman!! si acum il vrea pe Budescu??!!

955442811186679
Sava Viorel  •  23 Mai 2017, 10:35
Postat de zica10hagi pe 23 Mai 2017, 00:03

Ce sa aduca regele de carton ? De vandut vinde ca numai firfirei are in cap . Investitie ZERO si profit URIAS . El oricum pe unde merge nu plateste , merge la consum . Numai ilegalitati . Maria Ta , nu uita , CONSTANTA nu te vrea ! REGE *** , ia-ti coroana de carton si tai-o inspre Turcia ca poate acolo iti fac aia turbanul cusut cu fir de aur . Acolo esti Imparat , aici esti regele nimanui ! Gata ti s-a indeplinit visul , ai luat cum ai luat campionatul ........... primul si ultimul , din mila federatiei , a LPF-ului si a comisiei de arbitrii . Le era teama ca o sa crapi pe teren de ciuda ! De cat sa te aiba pe constiinta ti-au facut cadou de despartire un campionat ! LASA-NE cu VRAJEALA ca ROMANIA te cunoaste ! JUCATOR MARE dar un *** , asta ESTI !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

364058783974964
Eyrius Eyris  •  23 Mai 2017, 01:40

Respect Hagi- regele fotbalului romanesc !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close