FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 0-0

Hagi în conflict cu Camora: "Am vrut să-mi aduc aminte cum e să fii fotbalist"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 20:10

Gică Hagi și Camora au avut un schimb de replici mai dur la pauza meciului terminat la egalitate între CFR Cluj și Viitorul, scor 0-0.

"N-am avut nimic cu Camora, e un fotbalist foarte bun. A fost presiunea meciului. Au fost niște contre ca între fotbaliști. Am vrut să-mi mai aduc și eu aminte de cum e să fii fotbalist. Îl admir pe acest băiat", a declarat Hagi la TV Digi Sport.

Antrenorul Viitorului a vorbit și despre meci: "A fost un meci deschis, în orice moment se putea marca. Atacanții noștri și ai lor n-au avut execuții bune. În prima repriză puteam marca de două ori, dar ăsta-i fotbalul! E un rezultat echitabil, CFR are o echipă foarte bună. Încercăm să ne luptăm cu cei mari. Sunt mulțumit din toate punctele de vedere. Orice e posibil în acest play-off. Noi nu suntem obligați să câștigăm campionatul, dar ne dorim".

"E un rezultat bun pentru noi. Noi am venit cu gândul să luăm trei puncte sau să nu pierdem. A fost un joc plăcut, chiar dacă a fost 0-0. Jucăm de plăcere, fără presiune. Este foarte greu să luăm titlul, dar sperăm până în ultimul moment" Aurelian Chițu

"Suntem mulțumiți cu acest rezultat, este un rezultat echitabil. S-a văzut și oboseala, cel puțin la noi este al treilea meci în șase zile, suntem o echipă tânără și s-a resimțit acest lucru. Era important să venim aici și să nu pierdem. Acum e fotbalul frumos, când e presiunea rezultatului, presiunea primului loc" Dragoș Nedelcu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
brandremist
brandremist  •  09 Aprilie 2017, 23:32

Nervos rău portughezu'!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  09 Aprilie 2017, 23:26
Postat de blatistu49 pe 09 Aprilie 2017, 21:12

blat scirbos CFR a facut figuratie iai Jiviitura e si mai slab

tu esti prost si cand dormi,vai de tine

pma77
pma77  •  09 Aprilie 2017, 21:29
Postat de blatistu49 pe 09 Aprilie 2017, 21:12

blat scirbos CFR a facut figuratie iai Jiviitura e si mai slab

Cum sa fie blat daca s-a terminat 0-0..aaa stai ca abia acum am vazut ca te cheama blatistul..tu vezi numai blaturi :))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează