FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Hagi nu glumește! Strategia Viitorului pentru duelul decisiv cu CFR Cluj: "Nu avem altă alternativă" » Detalii de ultimă oră despre absenții din lot

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 18 mai 2018 15:00

Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă ultimul meci al echipei sale din acest play-off, duelul cu CFR Cluj, de duminică.

  • CFR Cluj - Viitorul, meci din ultima etapă a play-off-ului, se va juca duminică, de la ora 20:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

"Va fi un meci frumos, european, va fi presiune, iar noi nu avem altă alternativă decât să luăm cele 3 puncte care ne asigură obiectivul nostru, locul 3. Depindem doar de noi. Publicul va vedea cu siguranță un meci deschis.

Dan Petrescu e un antrenor cu mare experiență, am și eu experiența mea pe la copii și juniori. Unul dintre noi va fi supărat la sfârșit, dar așa e în sport. Este o întrecere, iar noi, cei care am jucat fotbal, înțelegem mai bine acest lucru. Sper ca la final noi să fim cei fericiți. Este un moment decisiv și pentru noi, și pentru CFR", a punctat Hagi, la conferința de presă de azi.

Hagi nu se va putea baza pe Bogdan Țîru, nerefăcut după ultima accidentare, și nici pe Carlo Casap, care suferă în continuare după o contractură musculară. În plus, Denis Drăguș a fost trimis la juniori pentru meciul retur cu CFR Cluj din semifinala Ligii Elitelor U19, iar o decizie finală în cazul lui Tudor Băluță urmând să fie luată sâmbătă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
wishmaster
wishmaster  •  19 Mai 2018, 16:15
Postat de balauru48 pe 18 Mai 2018, 22:01

Ba prostu74, stii care a fost scorul meciului viitorul-craiova csu? Iti spun, ***, 0-1! ***!

băi nenea moderatoru', pe mine m-ați umplut de cartonașe galbene și ați ajuns să-mi cenzurati cuvântul "șopârlă", dar pe *** ăsta îl lăsați liber! ești cumva ***? întreb și io...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  19 Mai 2018, 00:48
Postat de duffyduck pe 18 Mai 2018, 18:30

CFR castiga la "seniori" contra Viitorului, Viitorul castiga semifinala Ligii Elitelor contra CFR, iar eventuala diferenta de bani pierduta din drepturile TV si participarea in cupele europene va fi acoperita printr-un transfer rasunator de la Viitorul la CFR. Nimeni nu va fi suparat, c-asa-i in tenis.

Chiar la asta m-am gandit si eu azi!

balauru48
balauru48  •  18 Mai 2018, 22:01
Postat de silviu74 pe 18 Mai 2018, 18:53

Mai nea Caisa daca Steaua făcea blaturi la ce lor și bani are fi sigur că era campioana an de an, pierde titluri la rând pentru că joaca corect iar celelalte echipe din playoff fac bisericuțe împotriva ei ! Cel mai elocvent este sezonul trecut când Astra, CFR, Craiova și-au dat viața pe teren cu Steaua iar cu Viitorul au jucat cu juniorii !!!! Nu mă aștept să ia Steaua titlul deoarece sunt convins că Hagi va întoarce omenia CFR-uli din ultima etapă care ia făcut campioni anul trecut.

Ba prostu74, stii care a fost scorul meciului viitorul-craiova csu? Iti spun, ***, 0-1! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează