FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Hagi o laudă pe Steaua pentru unul dintre transferuri: "E cel mai bun dintre buni! A demonstrat-o!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 10:03

Steaua pare să-și fi rezolvat problemele din atac după transferurile lui Denis Alibec și Harlem Gnohere și de aceeași părere este și Gheorghe Hagi.

"Regele" consideră că Steaua a pus mâna pe o adevărată comoară odată cu transferul fostului atacant de la Astra cu care a lucrat și el la Viitorul.

"Alibec e cel mai bun dintre cei buni! E foarte bun! E cel mai bun, a demonstrat-o, e cel mai bun! V-am spus de 3-4 ani asta şi s-a adeverit, doar vă aduc aminte", a spus Gică Hagi.

Steaua nu se mulțumește doar cu cei doi jucători aduși. Roș-albaștrii vor să-i transfere și pe Mățel, Bălașa, Celeban, Teixeira, Budescu ș Junior Morais.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
fangigi
fangigi  •  11 Ianuarie 2017, 18:49
Postat de ovidiu_3003 pe 11 Ianuarie 2017, 11:59

...pai hagi deja incepe sa si gaseasca scuze pentru infrangeriile viitoare cu fcsb ...ce buni sunt aia fata de petardele mele ...asta zice ...

Hagi deja stie si scorul urmatorului meci cu finul: 0-2, ambele goluri Alibec, ca doar e bun de bun!

supereduardo10
supereduardo10  •  11 Ianuarie 2017, 16:18
Postat de bettina46 pe 11 Ianuarie 2017, 13:28

Nu inteleg de ce atita rautate cind vine vorba de Hagi ! A investit din banii lui ptr a crea o academie, echipa lui joaca un fotbal spectaculos,banii pe care ii cistiga ii reinvesteste ! Trebuie sa improscam cu noroi tot ce este bun!

fotbal spectaculos? :))) u cred ca te uiti la alte meciuri sau nu te uiti. Hagi a investit din buzunarul lui dar foloseste metodele comunite in a racola jucatori iar in campionat face blatuti pe banda rulanta. Daca ai cunoaste fotbal nu ai vb asa aiurea, mai toate golurile viitorului sunt marcate "suspect" fie aparatorii se dau intr-o parte fie gresesc flagrant, fie portarul isi retrage mainile :)) Sa-ti mai amintesc de anii trecuti ca de la infiintare trebuiau sa retrogradeze de mai multe ori? Valoarea acestei echipe s-a vazut in europa a luat 7 boabe de la nimeni :)) Si pana la urma ce fotbalisti mari a scos ca pana acum nici unul nu e titular la vre-o echipa de doamne ajuta

bettina46
bettina46  •  11 Ianuarie 2017, 13:28

Nu inteleg de ce atita rautate cind vine vorba de Hagi ! A investit din banii lui ptr a crea o academie, echipa lui joaca un fotbal spectaculos,banii pe care ii cistiga ii reinvesteste ! Trebuie sa improscam cu noroi tot ce este bun!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează