FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi s-a enervat și iese iar la atac: "Ar trebui să se dea toți la o parte și să evolueze el"

Articol de - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 16:16

Gică Hagi a ieșit din nou la atac și a criticat selecțiile făcute la loturile României, spunând că Florinel Coman, atacatul celor de la Viitorul, trebuie să fie convocat.

"Am văzut că se propune la echipa națională un jucător care a evoluat 15 minute la Arsenal, cu Ludogoreț, în Liga Campionilor sub 19 ani (n.r. Vlad Dragomir). Este un jucător bun, născut în '99, dar a jucat doar un sfert de oră.

Păi, înseamnă că Daum trebuie să ia cinci de la noi, că noi am bătut cu 5-0 în Liga Campionilor la tineret. I-am umilit, am avut 70 la sută posesie. Este un rezultat mare și trebuia tratat ca atare.

Păi, atunci trebuie să ia Daum 5 jucători la echipa mare. Nici nu mai vorbesc despre Coman. Dacă Dragomir este propus după un sfert de oră, Coman ar trebui să fie titular cu Polonia. Păi, a jucat cu CFR, a jucat cu Dinamo, a jucat cu Voluntari și a fost cel mai bun de pe teren! Dacă se tot propun jucători la echipa națională, propun și eu, dar pe rezultate. Trebuie să se dea toți la o parte și să spună: «Coman, joacă tu». Nu-i așa, este foarte tânăr și are nevoie să crească.

Poate picăm cu Arsenal și le dăm «na-na», că noi nu avem frică de nimeni și nu știu dacă sunt mai buni ca noi. O spun cu tărie, Coman va ajunge la echipa mare. Păi, cine are mai multe goluri la loturile naționale decât el? 

Dacă o să rămână cu picioarele pe pământ, dacă o să mă ia pe mine ca exemplu în afara terenului, ajunge mare. Dacă o ia pe arătură, că-i din Brăilița, o să se termine înainte să înceapă", a spus Hagi azi, la conferința de presă.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (31)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  05 Noiembrie 2016, 04:24
Postat de conasu_boeru pe 04 Noiembrie 2016, 16:44

Păpagalul ăsta chiar nu iși dă seama cat e de penibil ! Așa asemănare, tupeu și aroganță între cei doi proști de la Viitorul și fcsb, este imposibil de egalat ! Dar fraza genială este....” dacă o să mă ia pe mine ca exemplu în afara terenului, ajunge mare....” !!!!!!????? Mă esti nebun ? Păi tu esti un caracter de rigolă, de ce să se nenorocească băiatul ăla ???!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

589949641156771
Mihai Mart  •  04 Noiembrie 2016, 23:18

Si Hagi e dus cu capul. "Cine munceste ,lumea te vede".

capca1
capca1  •  04 Noiembrie 2016, 22:27
Postat de ovidiu_3003 pe 04 Noiembrie 2016, 19:05

viitura este o echipa de viitori ratati ...nu i buna de nimic ...produce numai rebuturi...

Nene, mai lasă-ne,frate, cu cele puncte de le folosești non-stop. În rest, nu înțeleg cum ai ajuns la concluzia expusă?! Hagi a intrat în niște jocuri urâte dar ,totuși, fotbaliștii lui ”rebuturi” ?!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează