FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi şi-a pierdut un titular! S-a operat şi nu va mai juca în acest sezon!

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2018 17:09

Om de bază la FC Viitorul în prima parte a sezonului, când a bifat 18 prezenţe în cele 22 de etape disputate, spaniolul Dani Lopez nu va mai evolua în această ediţie a Ligii 1.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani s-a accidentat în cantonamentul efectuat în Turcia şi a fost nevoit să revină în Spania, unde s-a operat din cauza unor probleme la coapsă.

„Din păcate, s-a operat şi nu cred că va mai fi apt sezonul acesta. Dar, acolo avem o surpriză, un jucător venit din Academie, care s-a pregătit bine în cantonament şi va fi titular. A progresat mult, a jucat bine în amicale şi sper să o facă la fel şi cu Astra”, a spus Hagi.

În locul său, pe postul de fundaş dreapta a fost titularizat în meciurile amicale Tiberiu Căpuşă, fiul fostului fotbalist băcăuan Giani Căpuşă.

Jucătorul în vârstă de 19 ani va debuta în prima ligă cu ocazia meciului pe care campioană îl va susţine în această seară, de la ora 20.45, la Ovidiu, în compania celor de la Astra Giurgiu, în etapa a 23-a a Ligii 1.

Tiberiu Căpuşă a jucat la seniori doar în Cupa României, fiind integralist în cele două partide disputate de FC Viitorul în actuala ediţie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1676739039261473
Iosif Boncu  •  02 Februarie 2018, 18:56

GSP slugile regelui blatist

Vezi toate comentariile (1)
Comentează