FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi știe cum poate salva fotbalul românesc » Propunerea surpriză a "Regelui": "Nimeni nu vorbește despre asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 09:36

Gheorghe Hagi a vorbit despre planul pe care-l are pentru a aduce bani în România și pentru a reînvia sportul românesc.

"Regele" cere Guvernului să modifice legislația pentru a obliga multinaționalele să investească anual minimum 1% din cifra de afaceri în sportul românesc.

"Eu am un plan despre care nimeni nu vorbeşte. Multinaţionalele la noi produc miliarde de euro pe ani. Miliarde! Domnilor, se produc la noi în ţară, aşa că din cifra de afaceri să bage 1% în sport în fiecare an!

Din pariuri se scot din nou 1 miliard de euro pe an! Fraţilor, 1 miliard de euro pe an! Şi nu dau nimic! Asta e o problema care trebuie discutată!", a spus Hagi într-o conferinţă de presă.

"Fotbalul este un sport de masă. Primăria şi Consiliul Judeţean cum nu pot să investească într-o infrastructură? Să facă un teren, să aibă grijă de el. Obligaţia României este să facă infrastructură pentru că sport se face în toate judeţele.Consiliile judeţene trebuie să facă infrastructură, iar privatul să vină şi să închirieze. Au trecut 26 de ani! 26 de ani şi ce facem? Nu putem să renovăm?" Gheorghe Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
kyil
kyil  •  27 Februarie 2017, 22:14

e clar si hagi e tot pesedist :)

leoc980
leoc980  •  27 Februarie 2017, 19:48
Postat de Ghita Florin pe 27 Februarie 2017, 15:06

Daaaa,toata lumea sa dea bani cat mai multi ca sa aiba ce toca smecherii care atunci cand primesc bani din transferuri sau de la participarea in cupele europene,nu dau 2 bani ptr.cresterea fotbalului

Adica multinationalele, nenorocitele alea, sa scoata toti banii la vedere. In fotbal, insa, sa ii pitim prin off-shoreuri, sa facem transferuri prin alte firme, sa tragem la comision. Sau asta se numeste optimizare fiscala?

leoc980
leoc980  •  27 Februarie 2017, 19:45

Hagi a auzit el o idee, undeva, si a ramas in cap cu o prostie. Cum sa ceri asa ceva din moment ce, din sutele de milioane de euro luati de romani de la UEFA, nu s-a construit nimic din 1996, de cand Steaua primea primii bani? Acum sa mai platesca si multinationalele astea, pe langa tot ce platesc, si bani pentru bautura si femeile fotbalistilor? Reduceti salariile, cazari in cantonament si transport cu zborul de linie, daca trenul nu ajunge. Ca asa fac si multinationalele banii aia multi.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează