FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Hamroun a plecat ieri în vacanță, dar n-a ezitat să-i arate cu degetul pe șefii Stelei: "N-am avut condiții pentru a câștiga campionatul!"

Articol de - Publicat miercuri, 18 mai 2016 00:00

Algerianul de 27 de ani a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei în acest sezon, contabilizând 35 de meciuri în toate competițiile.

A marcat de 9 ori și-a dat 7 pase decisive colegilor! Ieri dimineață, mijlocașul a plecat din România, urmând să revină la București pe 5 iunie.

"Acest sezon îl pot privi din două perspective. Pe plan personal sunt fericit, pentru că am avut o prestație bună. Mi-am dorit mult să câștigăm titlul, dar din păcate nu am reușit. Am fi putut reuși pentru că suntem o echipă de valoare, dar așa este fotbalul. Sunt dezamăgit că am ratat și Cupa României. Nu vreau să găsesc scuze, dar n-am avut cele mai bune condiții pentru a câștiga campionatul! Am avut probleme cu Ghencea, cu Arena Națională, cu Pitești. A fost un haos! Cât joci la Steaua îți dorești să câștigi tot, e normal asta. Sper să câștigăm finala Cupei Ligii, pentru că va fi un lucru pozitiv", spune Hamroun.

"Îi vom bate pe toți sezonul viitor!"

Acesta i-a înțepat și pe cei de la Astra, care le-au "furat" titlul de campioană: "Știu că în noul sezon se vor aduce jucători noi, iar noi vom avea mai multă calitate sezonul viitor! Sigur vom fi mai puternici. Îi vom bate pe toți sezonul viitor! E un mesaj pentru toată lumea, pentru toate echipele din campionat! Trebuie să avem calitate, avem tot ce ne trebuie pentru a ne îndeplini obiectivul!

Trebuie să fim încrezători. Nu ne este teamă de nimeni! Eu sunt fericit la Steaua, mai am doi ani de contract, nici nu mă gândesc să plec de aici. Voi reveni mai puternic din vacanță! Am încredere mare pentru că avem calitate! Acum m-am deconectat complet, am vrut să mă relaxez".

"Îmi place foarte mult de Reghecampf, în special de partea fizică pe care o facem cu Neubert! Suntem foarte încrezători pentru noul sezon"

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  18 Mai 2016, 15:06

Reprezentantul CSA Steaua a făcut public şi un apel: „În calitate de şef al Compartimentului Juridic al Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, adresez mass-media rugămintea să nu mai folosească, în informaţiile pe care le transmite către public despre FCSB SA, denumirea Steaua Bucureşti sau Steaua. Am această rugăminte deoarece se încalcă dreptul la marcă al Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, conform certificatelor de înregistrare emise de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci şi decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie numărul 3425 pronunţată la data de 3 decembrie 2014“.

1792059454360129
Marian Gamb  •  18 Mai 2016, 14:23

"A marcat de 9 ori si-a dat 7 pase decisive..." Ce gramatica de balta. Halal ziaristi

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  18 Mai 2016, 09:43

Astra nu a "furat" nici un campionat. Ce inseamna sa furi o competitie? Sa mituiesti arbitri sau adversari? Nu e cazul. Sa preiei locul 1 in ultima etapa? Haha. Fcsb nu a fost pe locul 1 niciodata in sezonul asta. Sunt doua posibile explicatii pentru folosirea cuvantului "furat": ori jurnalistul habar nu are sa isi faca meseria, ori i se pare ca fcsb trebuie sa fie campioana indiferent de cat de prost joaca. Ce naiba mai Creitoiu, fii mai atent cand scrii. Un singur cuvant poate infuria o multime de oameni. Asta daca iti pasa de cititorii tai.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează