FOTBAL  »  Superliga  »  

HAOS LA STEAUA: Reghe și MM, beție de pomină în ziua unui meci crucial? Gigi Becali: “Știu despre ce e vorba. A fost ceva rușinos!”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 09:08

Gigi Becali a răbufnit aseară și a lăsat să scape informații despre un eveniment scandalos petrecut în urmă cu câteva luni, când MM Stoica și Laurențiu Reghecampf s-ar fi îmbătat în cantonament.

Cronologia:

- Duminică seară, după un 1-1 obținut pe fondul unui joc slab la Mediaș, Gigi Becali intră în direct la DigiSport și își mitraliază echipa. “Băi, suntem de circ! Nu jucăm nimic, nu legăm două pase, nu merităm să fim în play-off! L-am sunat pe Mache și l-am întrebat: <Bă, ce se întâmplă acolo, la echipă?> Poate s-a întâmplat ceva prin cantonament. Indisciplină, băutură, ceva, nu știu ce, dar voi afla! Cred că e o complicitate, se acoperă unii pe alții”

- Jurnalistul Decebal Rădulescu, aflat în studio, intervine: “Domnule Becali, apropo de asta. Știți ceva despre episodul Zurich? Poate fac și jucătorii la fel”
 

- Becali scapă câteva informații: “Da, dom’le, știu ce a fost acolo, în Elveția. A fost ceva rușinos, dar jucătorii n-au fost implicați. Acum îmi e să nu facă și ei la fel, dacă asta au văzut la conducători”

Atunci le-am zis: "Meme, Reghe, sunteți frații mei, dar bătaia asta de joc nu o accept niciodată!" Gigi Becali, la TV Digi Sport

Despre ce a fost vorba?

Fanatik a scris astă-noapte că, în preziua meciului FC Zurich – Steaua, din noiembrie 2016, șefii delegației steliste, adică MM Stoica și Laurențiu Reghecampf, s-ar fi îmbătat la hotel!

Azi dimineață, ProSport a completat informația cu alte detalii picante: MM și Reghe nu doar că s-ar fi îmbătat, dar ar fi provocat și scandal la hotel, echipa fiind la un pas de a fi evacuată! Ulterior, din cauză că nu se simțea bine în urma episodului bahic, Stoica nici n-a mai putut merge la stadion, așa că ar fi rămas în cameră să doarmă!

Iar Reghecampf și-a criticat la final jucătorii, deși chiar el tratase superficialitate antrenamentele și pregătirea efectivă a meciului. A fost un 0-0 chinuit cu divizionara secundă elvețiană, scor care a îndepărtat-o pe Steaua de primăvara europeană, ratată finalmente în decembrie. Un rateu care a scos din conturile clubului câteva milioane de euro.

 Becali ar fi aflat încă de atunci de episod, dar a decis să țină totul secret. Până aseară, când informațiile au început să iasă la lumină. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (43)
becalidinamovit
becalidinamovit  •  28 Februarie 2017, 10:46

lasand arogantele si ironiile ,asta si mustele"mm si prodanca trebuie neaparat indepartati de lanaga echipa daca mai vrea becali si suporterii sa se bucure de rezultate corecte si nu rezultate la intamplare sau aduse de arbitrii ..e edi iordanescu liber ,un antrenor tanar cu o filozofie sanatoasa a cea ce ineamna viata ,fotbal ..e dinu gheorghe liber un f bun presedinte ..acestia nu stau cu jucatorii pana dimineata la lautari in betii si dupa ca mm -ul fuge de politie si nu preste la somatia acestora si intra in curtea casei lui de frica ca era manga ?!..sa-i plateasca reziliereadaca asta e iubirea care o poarta patronului care ia facut f bogati ..un loc sa zicem 2 din drepturile tv se ia o suma ,pt locul 5-6 alta suma si depaseste 1mil ..asa a patit si dinamo ..ca sa nu plateasca 150 mii clauza l-a tinut pe andone pana era sa duca dinamo in prapastie ,s-a actionat pe ultimii m nu pe 100 .pe ultimi 10 m si la schimbat si cu un joc f bun prestat de dinamo cea ce in mandatul lui andone nu s-a intamplat sa obtii doua rezultate f bune unu dupa altu ..stim .batem fcsb cu 3-1 si dupa ne da gazu cu terenu in cap ..si a contribuit si norocul ..echipele mari au nevoie si de asta ..aseara cfr a beneficiat din plin de noroc ..dinamo tinandul pe andone risca in proportie de 90% sa termine pe 7 si diferenta de bani din drepturi tv era enorma si nu 150 mii ..becali sa nu gandeasca ca negoita ..sa-i dea papucii celor 3 si sa aduca pe edi ,vama .poate nu astia ,altii ,dar cu siguranta

1505476333079477
Xenopol Alexandru  •  27 Februarie 2017, 20:21

Talpan pe o parte,Reghe cu MM-ul pe alta,se duce naibii Steaua..

10200561821366149
Ulmanu Ovidiu  •  27 Februarie 2017, 18:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează