FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Hat-trick Bugaev

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

Atacantul Igor Bugaev (23 de ani) şi portarul Stanislav Namaşco (21 de ani) îi aşteaptă pe dinamovişti în Antalya, unde se află deja în cantonament cu naţionala Moldovei. Cei doi vor fi monitorizaţi de Cornel Dinu în "amicalul" cu Kazahstan, pe 6 februarie. Bugaev e o cunoştinţă mai veche a dinamoviştilor, cu care s-a întîlnit în postura de adversar, tot într-un stagiu de pregătire din Turcia, la începutul anului 2006. Fotbalistul a marcat trei goluri în victoria categorică a echipei sale, Cernomoreţ Odessa, care a învins în acel amical cu 3-0 echipa "cîinilor", antrenată pe atunci de spaniolul Esteban Vigo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  02 Februarie 2008, 13:00

la ce ne mai trebuie un portar daca nu pleaca lobont?sau asta e vrajeala si va pleca pana la urma.daca il luati pe miranda de ce va mai trebuie un alt atacant?ii avem pe bratu,ganea,danciulescu si sa nu uitam ca zicu poate juca si in atac. luati fratilor fundasi ca suntem pe spate in aparare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează