FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Ce a refuzat Duckadam după ce și-a dat demisia de la echipa lui Becali: „Mi s-a comunicat că eram cel mai neimportant om”

Helmuth Duckadam nu mai e președinte de imagine la FCSB +49   FOTO
Helmuth Duckadam nu mai e președinte de imagine la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 09:08 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 09:47

Duminică, cu 30 de minute înainte de CFR Cluj - FCSB, Helmuth Duckadam a anunțat că-și dă demisia din funcția de președinte de imagine.

După ce a renunțat să mai lucreze la FCSB, Duckadam refuză să devină președintele Asociației Suporterilor, organizație pe care Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, vrea s-o înființeze.

„M-a contactat șeful galeriei, Mustață, ca să mă întreba dacă vreau să fac parte, ca membru de onoare, din această grupare. Am fost de acord atunci, în urmă cu vreo două luni. Luni l-am sunat, după ce mi s-a comunicat că eram cel mai neimportant om în cadrul clubului. 

Nu mai pot să accept această funcție. Dar rămân alături de suporterii FCSB-ului, care sigur își doresc cu toții să câștigăm în acest an un trofeu. Dar nu o să fiu acolo”, a declarat Helmuth Duckadam la emisiunea „Fotbal Club" de la Digi Sport, citat de AntenaSport.

VIDEO. Helmuth Duckadam și-a anunțat demisia la FCSB: „Nu mai sunt dorit”

FOTO. Cele mai tari imagini de la CFR Cluj - FCSB

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Duckadam, trădat la FCSB de jucătorul de la care se aștepta cel mai puțin: „M-a dezamăgit foarte mult”

FCSB trăiește cea mai mare rușine din ultimii 10 ani! Cele două soluții în cea mai proastă situație de când e Becali patron

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
iri_
iri_  •  17 Iunie 2020, 19:11
Postat de farasportincazarma pe 17 Iunie 2020, 13:44

Dukadam a fost, este si va ramane o legenda a Stelei si a fotbalului romanesc. Fotbalistul cu rol decisiv in cea mai importanta performanta a fotbalului romanesc: Steaua 1986-CCE! La fel si Steaua a fost, este si va fi cea mai importanta echipa din fotbalul romanesc, cu cei mai multi suporteri si cel mai bun palmares, indiferent daca acum se numeste, vremelnic, FCSB. A avut multe nume de-a lungul istoriei sale, dar a ramas aceeasi, cu continuitate sportiva neintrerupta si necontestata in Liga a I-a din 1947 pana in prezent. In rest doar frustrari, invidie, ura. Nu conteaza atata timp cat stelistii adevarati sunt 40,9% din suporterii romani, conform sondajului, incontestabil, al prestigioasei companii germane GfK, facut in 2020!

Ce fel de continuitate sportiva e asta cand echipa primeste alta identitate sportiva in 2003, actul ala care-l flutura academicianul patron, scrie mare pe el "certificat de identitate sportiva" si tu vorbesti de continuitate sportiva? e ilogic ce spui si se bat cap in cap termenii... Iar in 2015 este obligata sa-si schimbe denumirea in mijlocul campionatului, lucru care este interzis prin regulament de FRF dar inca o data corupta institutie a fotbalului romanesc si-a facut datoria si a inchis ochii la abateri majore de la statut si regulament....

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  17 Iunie 2020, 17:01
Postat de ali.bec pe 17 Iunie 2020, 16:14

Trebuie sa ai studii superioare la răcoare ca sa fi important la fecesebeu

Se aude ca pe Becali l-au chemat la Curtea de Apel pentru studii superioare... masterat/doctorat ceva...

ali.bec
ali.bec  •  17 Iunie 2020, 16:14
Postat de albub pe 17 Iunie 2020, 12:49

„Mi s-a comunicat că eram cel mai neimportant om”. Pai ce,un castigator de Cupa Campionilor se compara ca importanta cu Theodora Stoica sau cu Mache'***''? Mai e' si baiatul lu' Agoniseala acolo,care a rupt pe marketing,numai valori acolo,unde sa mai aiba loc si Duckadam

Trebuie sa ai studii superioare la răcoare ca sa fi important la fecesebeu

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close