FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - FC BOTOȘANI 2-1

Herea are de primit restanțe, dar nu vrea să recurgă la metode extreme: "Nu rezolvăm nimic dacă facem grevă"

49 de goluri a înscris Herea în 243 de meciuri în Liga 1
49 de goluri a înscris Herea în 243 de meciuri în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2016 00:00

Ovidiu Herea, 31 de ani, este optimist în ceea ce privește situația clubului gorjean și speră ca după intrarea în insolvență să își primească toate restanțele financiare.

- Ovidiu, ai reușit să marchezi al doilea gol în Liga 1 în acest sezon. Crezi că victoria asta v-a readus pe drumul cel bun?
- Sunt fericit că am marcat, echipa a făcut un meci bun și au început să se creeze relațiile de joc. Aveam nevoie de victorie după ce în ultimele trei partide am reușit să luăm doar un punct.

- Cum reușiți să vă concentrați la antrenamente și la meciuri deși nu v-ați văzut banii până acum?
- Altă variantă nu prea avem pentru că știm că vom intra în insolvență şi ne vom lua banii apoi la zi. În plus ne vom primi şi datoriile din urmă. Am avut discuții cu antrenorul, jucătorii și conducerea și am căzut de acord să fim profesioniști. Nu rezolvăm nimic dacă facem grevă.

- Este insolvența cea mai bună soluție în această situație?
- Nu știu dacă e cea mai bună. Nu știu ce datorii are clubul, dar, din ce am înțeles, e singura variantă să scape clubul de unele datorii. Sper că după ce va intra în insolvență să și iasă repede, pentru că ar fi păcat și de stadionul care se construiește la Târgu Jiu și ca echipa să nu poată juca în Europa League.

- Sunteți pe loc de play-off. Crezi că veți rămâne acolo până la final?
- Mai sunt multe meciuri și se poate întâmpla orice, dar sperăm să se rezolve toate problemele de la club până atunci ca să ne putem concentra pe fotbal.

- Cum este atmosfera în vestiar?
- Intrarea în insolvență nu ne-a picat foarte bine. Mulți jucători știu ce înseamnă, chiar și eu știu cum e de când am fost la Rapid. Mulți au pierdut bani în trecut, dar cei de aici ne-au promis că vom fi plătiți la zi după intrarea în insolvență și sperăm să fie așa.

- Urmează meciul cu Dinamo, ce așteptări aveți?
- Dinamo este o echipă bună, dar noi vom trata meciul ca oricare altul. Ne dorim să câștigăm, dar nu va fi ușor, cel mai important este să ne facem jocul nostru exact ca în meciul cu Botoșani.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close