FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

Hizo: "Sîntem victimele arbitrilor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 martie 2008 00:00

Antrenorul Ceahlăului, Viorel Hizo, e de părere că formaţia sa a pierdut puncte importante pe mîna arbitrajelor şi susţine că a strîns 200 de faze în care nemţenii au fost defavorizaţi: "Aş da orice să aflu de unde a apărut această ostilitate a arbitrilor faţă de echipa noastră. Am 200 de momente strînse numai în acest campionat în care s-a greşit clar împotriva Ceahlăului. Cu se sîntem noi vinovaţi?". Tehnicianul pietrenilor se ia şi de oficialii FRF, cărora le reproşează faptul că încearcă să-i apere pe "cavalerii fluierului": "Mai nou, Federaţia a început să scuze şi plasamentul prost al arbitrilor. La noi e ca la nimeni, dacă am ajuns ca fiecare fază să fie interpretată în funcţie de arbitru şi echipă. Unele formaţii sînt ajutate, iar altele sînt rase. Dovedim că arbitrajul romanesc nu are o linie clară"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  24 Martie 2008, 22:05

vezi ca se scrie "suntem"

 •  24 Martie 2008, 10:14

Ce n-am sa inteleg este de ce s-a inlocuit echipa din tur care, de bine de rau adusese vreo 20 de puncte si nu eram pe un loc retrogradabil.Trebuiau facute 2,3 transferuri si lasati ceilalti sa joace.Nu poti schimba complet o echipa in plin campionat, mai ales cand il ai pe Hizo ca antrenor, care ramane totusi cea mai mare eroare a conducerii administrative. Lasati nostalgiile si dati-l afara pe cel mai slab antrenor din ligaI.

 •  24 Martie 2008, 07:56

rezultatele din aceasta etapa nu ne ajuta prea mult ,asa ca trebuie obligatoriu sa batem astazi si sa vedem de unde aducem si puncte de afara , va fi din ce in ce mai greu dar speranta moare ultima ,daca astazi nu batem trebuie sa ne pregatim de meciuri cu petrolu, delta tulcea ,bacau ,botosani si altii ,ar fi pacat hai ceahlaul

Vezi toate comentariile (9)
Comentează