FOTBAL  »  Superliga  »  

"Hola, soy goleador!"

Articol de - Publicat vineri, 21 martie 2008 00:00

După primul gol la Dinamo, Osvaldo Miranda şi-a anunţat părinţii, prin telefon, că e golgeter

A aşteptat 156 de minute fără gol pentru 0,5 secunde. Atît face sunetul între România şi Argentina, cu reglaje GSM!, şi de atît au avut nevoie părinţii lui Miranda ca să-i audă miercuri seară strigătul
Miranda a înscris contra lui Poli Iaşi. Golul de 2-0 s-a dovedit decisiv, pentru că ieşenii au marcat apoi şi ei. Schimbat în minutul 67, cu Lucian Goian, fotbalistul pentru care s-au plătit 1,5 milioane de dolari a cules aplauzele fanilor.

A vorbit zeci de minute la "mobil"
A luat loc pe banca de rezerve şi a privit restul meciului relaxat, apoi, nerăbdător să audă vocea părinţilor, a fugit repede la vestiare. A făcut duş în grabă şi a sunat acasă.
ÒMamă, tată, am reuşit să înscriu, sînt atît de bucuros! În cel mai scurt timp vreau să devin golgeter în România!Ó, a fost mesajul transmis de Miranda. După cîteva zeci de minute în care a vorbit cu membrii familiei, Osvaldo a plecat spre Hotelul Phoenicia, acolo unde este cazat.
A urmărit la televizor rezultatele din Liga I şi a făcut calcule legate de locul secund, ce duce în preliminariile Ligii Campionilor. Aproape de miezul nopţii a adormit, iar ieri dimineaţă a apărut voios la antrenamente, unde a fost întîmpinat călduros de colegi: "Ooo, goleadorul!".

"Culio, la anul eu voi fi campion!"
Prieten bun cu argentinianul CFR-ului, Culio, Osvaldo Miranda l-a sunat aseară şi pe conaţionalul său, pe care l-a tachinat: "Hei, Manu, am dat gol, ai văzut? De data asta vei fi tu campion, dar la anul pregăteşte-te bine că eu iau titlul".

Lăudat de Mulţescu

Gigi Mulţescu era extrem de fericit după partida contra ieşenilor. Antrenorul de 56 de ani l-a felicitat pe Miranda pentru jocul prestat. "Miranda a jucat bine, s-a acomodat în Ştefan cel Mare, sînt foarte mulţumit de el. Are calităţile necesare pentru a deveni golgeter", a spus Mulţescu.

200.000 de dolari este salariul lui Miranda

"Mi-a plăcut Miranda, l-am văzut pentru prima dată. Se bate cu fundaşii, ştie să aşeze mingea pentru al doilea vîrf, este un jucător de careu foarte bun şi periculos"
Ionuţ Popa, antrenor Poli Iaşi

"Miranda trebuie să muncească mult ca să cinstească tricoul cu numărul 9 pe care îl poartă. Promite, dar e încă e la început"
Florin Răducioiu

Partea nevăzută a lui Miranda:
- Vrea să dea gol în ceea ce el numeşte «El Clasico de Romania», Dinamo - Steaua
- A ţinut neapărat să poarte numărul 9 la Dinamo. E cifra sa preferată şi, în plus, a auzit că Niculescu, cel ce purta înainte respectivul număr, a fost un idol în Ştefan cel Mare
- Se recomandă: "Sînt un tip sociabil, comunicativ, prietenos".
- Idolul lui este Maradona
- Poartă cerceii norocoşi şi la antrenamente, iar înainte de partidă îi dă jos înainte să iasă la şedinţa de pregătire
- Este îndrăgostit de tango! Se laudă că ştie cîteva mişcări ce ar impresiona orice femeie
- Motto-ul său: "Întotdeauna să fii numărul 1! Locul 2 este doar primul învins, iar eu nu sînt un perdant"
- Unul dintre visele sale: să facă o călătorie pe Everest!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  24 Martie 2008, 10:00

speram ca miranda ssa faca cinste numarului pe care il poarta....

 •  21 Martie 2008, 13:19

Osvado, dupa ce marchezi in meciul contra oilor o sa vezi ce inseamna sa fii pe everest

 •  21 Martie 2008, 09:38

parca raducioiu nu vroia sa mai auda de Dinamo...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează