FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

I-a stricat toate planurile » Cum a luat Becali cea mai mare țeapă din 2017

Larie a ajuns gratis la FCSB și a semnat cu vicecampioana până în iunie 2019 // FOTO: Alex Nicodim
Larie a ajuns gratis la FCSB și a semnat cu vicecampioana până în iunie 2019 // FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iulie 2017 15:27

Singurul fundaș achiziționat de FCSB în vara asta n-a fost ales pentru valoarea lui, ci ca să fie motivat pentru un meci Viitorul-CFR, în care a comis un penalty decisiv. În roșu și albastru continuă seria gafelor.

De când a semnat cu FCSB, Ionuț Larie nu se mai oprește din gafe. A greșit împotriva Stelei chiar și înainte să ajungă la roș-albaștri, acum continuă seria erorilor decisive. El e singurul stoper achiziționat în vara asta. Au fost dați afară doi, Moke și Tamaș, și adus jucătorul de 30 de ani de la CFR Cluj.

Becali îl remarcase pe Larie în urmă cu un an. "Dar mi-a zis MM că are o viață agitată în afara terenului și că e lent, deci nu-l mai vreau" a fost explicația de atunci. Cum a redevenit Ionuț interesant?

În ultima etapă s-a jucat Viitorul-CFR și Gigi avea nevoie ca ardelenii să scoată măcar un egal pentru ca FCSB să devină campioană. Cu o zi înainte de meci, Becali a trimis pe cineva la Constanța cu contractul pentru Larie, căruia îi expira acordul cu Clujul, așa că avea dreptul să semneze cu oricine. I-a oferit 100.000 de euro la semnătură și un salariu de 10.000 de euro lunar. Cel mai mare venit din cariera apărătorului! 

Jucătorul a semnat și Becali s-a gândit că avea un aliat în meciul care urma. Larie era o speranță că Viitorul se putea împiedica de CFR. Meciul a fost echilibrat, oamenii lui Hagi s-au cam chinuit. Diferența a făcut-o tocmai Ionuț, cu un fault în careu din care a rezultat penalty-ul transformat de Gabi Iancu! Și titlul s-a dus la Ovidiu.

Larie s-a prezentat la FCSB în vara asta și continuă să-i submineze pe roș-albaștri. Marți seară a greșit la ambele goluri înscrise de Plzen, la primul s-a comportat ca un junior în duelul cu adversarul direct, Krmencik. La al doilea, Niță respinsese un șut și tot un ceh a urmărit balonul și a înscris de lângă Larie. În afara golurilor încasate cu cehii, Steaua mai primise unul în acest sezon, în victoria cu 2-1 cu Voluntari. Și atunci a greșit tot Larie! De lângă el a primit mingea Adrian Bălan, pe care Ionuț doar l-a condus spre execuția finală.

102 meciuria jucat Larie pentru CFR, care îl adusese de la Viitorul. Hagi l-a "pescuit" pe Ionuț din Divizia B, de la Delta Tulcea

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (16)
100002473541087
Danut Ognean  •  27 Iulie 2017, 23:11

succes la cat mai multe tepe gigi

genius
genius  •  27 Iulie 2017, 20:55

Larie + Enache = CATASTROFA !!! O echipa lenta, cu o medie de varsta foarte ridicata, o echipa fara perspectiva! Nu cred ca se califică...pacat!

bazileon
bazileon  •  27 Iulie 2017, 18:27
Postat de nea_vanea.60 pe 27 Iulie 2017, 17:14

numai unul ca becali il vedea pe larie la fcsb. nu stiu cum face muresan de-l prosteste cand si cum vrea pe cioban, dar ii iese de minune! si nici morais nu avea ce cauta acolo. lista tepelor poate continua cu tanase, enache, de amorim, boldrin, balasa si toti ceilalti imprastiati in vara asta, in toate zarile. oricum, dupa returul de la plzen se va alege praful de toata adunatura asta!

Balasa faulteaza bine, stie si cu pumnul!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează