FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TG. MUREȘ 1-1

I-a venit rândul și lui Alibec » Becali L-A DISTRUS pe preferatul său după meciul cu ASA: "Ce e asta?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 12:21

Deși l-a pus căpitan imediat după ce a venit la Steaua, Gigi Becali l-a criticat pe Denis Alibec după 1-1 cu ASA Tg. Mureș.

Patronul Stelei a fost extrem de nemulțumit de modul slab în care atacantul a bătut lovitura de la 11 metri în prima repriză.

"Eu îi văd pe Messi și pe Ronaldo că rup plasa când bat 11 metri. Niciunul nu e atât de șmecher încât să stea să vadă cum se aruncă portarul. Eu am văzut că cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, atunci când bat 11 metri, rup plasa. Alege colțul și rupe plasa. Ce e aia să stau eu pe loc, să aștept să se arunce portarul?

Bate, bă, 11 metri bine. Dă tare. Dacă suntem în criză, bate penalty cum trebuie și câștigăm meciul. Bate, mă, tare.  Ce dacă o apără portarul sau o dai peste poartă? Nu mă supăr pe tine. Ce te mai uiți la iarbă după? Trebuia să dai gol, să bați tare. Ce e asta? Nu există portar să apere 11 metri dacă tu bați tare", a spus Becali la TV Digi Sport.

5
a fost nota luată de Alibec după meciul cu ASA, una dintre cele mai mici ale meciului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  05 Martie 2017, 15:32

Prutene, te-ai gandit ca poate vorbele incriminate de tine au fost... indemn pentru Alibec? Asa ca... las-o mai moale cu gramatica si alte alea, cat esti de shukar.

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  05 Martie 2017, 14:32

Becali: "cei mai mari fotbaliști...alege colțul și rupe plasa"...Un lucru e clar, nea Jiji n-a rupt gura târgului în ce privește gramatica !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează