FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

I-au pregătit costumul » Dinamo vrea să-l retragă și pe Marius Niculae ca oficial

Articol de - Publicat luni, 01 iunie 2015 00:00

Lui Marius Niculae i-a expirat acordul cu Dinamo și căpitanul din retur și-a luat două luni de vacanță

Marius Niculae și-a încheiat al treilea mandat ca jucător al "cîinilor". Atacantul de 34 de ani, care a fost și căpitanul echipei în primăvară, a anunțat în Gazeta Sporturilor încă de acum trei săptămîni că-și va lua două luni de vacanță și de-abia după aceea se va decide în privința viitorului său în fotbal.

Fostul internațional nu a decis dacă va pune capăt carierei sale pe terenul de joc, dar, pînă atunci, are posibilitatea de a continua în Ștefan cel Mare. Nu ca fotbalist, ci ca oficial al grupării. "Săgeată" are varianta de a rămîne în staff-ul administrativ al echipei la care și-a început cariera în fotbal.

Niculae nu a oferit nici un răspuns, așteptînd încă să-și mai rezolve un transfer în afara granițelor României. Chiar dacă nu mai are de mult timp impresar, Marius a fost abordat de diverși agenți care l-au propus la diverse echipe în zona asiatică. A rămas să primească un feed-back cît mai curînd posibil pentru a ști ce va urma în cariera lui.

3 goluriîn 13 meciuri a marcat Niculae pentru Dinamo în retur

10 echipea bifat în carieră Marius: Dinamo, Sporting Lisabona, Standard Liege, Mainz, Inverness, Kavala, Vaslui, Shandong Luneng, Hoverla şi Şanliurfaspor

15 goluriîn 43 de prezenţe la echipa naţională are "Săgeată" în palmares în perioada 2000-2013

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
zecs93
zecs93  •  04 August 2015, 19:16

avem nevoie de dinamovisti in conducere, marius niculae este unu dintre ei, MARIUS MARIUS NICULAEEE, ATACANT DE VALOAREEE !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Iunie 2015, 13:47
Postat de gazistu pe 01 Iunie 2015, 10:04

Sageata mai poate juca inca 3-4 sezoane, fara probleme

in ligi inferioare. e timpul sa se retraga, nu mai poate. isi strica imaginea si o cariera frumoasa, cu destule realizari. trebuie sa stii cand sa pui punct, in toate.

gazistu
gazistu  •  01 Iunie 2015, 10:04

Sageata mai poate juca inca 3-4 sezoane, fara probleme

Vezi toate comentariile (8)
Comentează