FOTBAL  »  Superliga  »  DON BALON

Ianis Hagi, în topul celor mai talentați 100 tineri din lume

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2015 14:45

Fiul Regelui, Ianis Hagi, este, conform publicației spaniole Don Balon, printre cei mai promițători jucători de fotbal din lume.

Ianis se află în top 100 selecționați, alături de jucători ai marilor echipe europene precum Tottenham, Real Madrid, Arsenal, Manchester United sau AC Milan.

Fiecare jucător benficiază de o scurtă descrieri, iar despre Ianis spaniolii de la Don Balon menționează că este fiul "legendarului mijlocas român".

De asemenea, ei au precizat faptul că acesta joacă sub împrumut la Viitorul după ce a fost transferat vara trecută la Fiorentina și că este căpitanul echipei care se bate la titlu în Romania, FC Viitorul Constanța.

Facînd o comparație cu tatăl său, spaniolii spun că joacă pe aceeași poziție. Ca diferențe însă, Hagi jr. se poate baza în aceeași măsură pe ambele picioare, fiind bine cunoscut faptul că Regele conta mai mult pe piciorul stîng. De asemenea, spaniolii punctează că este un bun pasator și că are la activ multe asisturi.

Clasamentul este publicat in fiecare an în această perioadă și este la cea de-a 5-a ediție.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  20 Noiembrie 2015, 20:21

Măi băieți de la www.gsp.ro.voi chiar sunteți amuzanți rău de tot!Ați făcut o gafă în care ați scris cel recomandă,practic,pe Ianis Hagi în topul ăsta:,,este fiul lui tata'' (este fiul"legendarului mijlocas român"). :) :) :) Practic,vrând-nevrând ați spus adevărul! :) :) :)

kilimanjaro
kilimanjaro  •  20 Noiembrie 2015, 15:09

Hahahahahahah..... Daca este sa-i multumesc gsp-ului pentru ceva, este ca ne onoreaza cu cate un banc bun uneori. Tare de tot asta cu ianis :))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează