FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 1-1

Ianis Hagi și-a impresionat până și adversarii la primul meci de la revenire » Iar Iliev i-a arătat lui Gigi de ce merită milioanele cerute de Astra

Foto: Facebook Academia Hagi
Foto: Facebook Academia Hagi

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2018 17:43

Viitorul și Astra au remizat aseară în Liga 1, scor 1-1. Ambele formații au avut doi jucători exponențiali: mijlocașul Ianis Hagi (19 ani) și portarul Plamen Iliev (26 de ani), care au arătat o poftă de joc remarcabilă.

IANIS UPGRADAT

Ianis Hagi a revenit la Viitorul după aventura de un an și jumătate la Fiorentina și a arătat o schimbare evidentă atât în joc, cât și din punct de vedere fizic. Aseară a impresionat și a demonstrat, în sfârșit, de ce a primit banderola de căpitan. În majoritatea fazelor ofensive a tras echipa după el și de fiecare dată a arătat că e "decarul" de care Gică Hagi amintește că are nevoie fotbalul românesc la fiecare conferință de presă.

Iată fazele-cheie prin care Hagi jr. s-a remarcat și a primit nota 7 în Gazetă:  

În minutul 39, a luat o acțiune pe cont propriu în careul advers, a driblat, dar a căzut în careu cerând penalty. Reluările au arătat că Avram ar fi trebuit să arate punctul cu var, Hagi jr. fiind împins de adversar cu ambele mâini. 

Trei minute mai târziu a executat superb o lovitură liberă de la 25 de metri cu piciorul drept, dar balonul a lovit stâlpul din stânga porții lui Iliev, iar apoi a ajuns la Hodorogea care a ratat cu poarta goală!

Ianis și-a continuat prestația foarte bună și după pauză, când a trimis un șut puternic cu stângul de la 30 de metri, dar mingea a trecut milimetric pe lângă vinclul lui Iliev.

Aproape de finalul meciului, tot cu piciorul stâng a încercat să-l surprindă pe Iliev, dar șutul său din interiorul careului a trecut la un metru pe lângă poartă.

Vezi VIDEO cu fazele periculoase!

"Ianis are nevoie de multe meciuri, multe minute. Și el, și ceilalți, sunt foarte talentați. S-a văzut, a ajutat echipa, mă bucur pentru cum a jucat azi, a tras echipa după el. în timp, o să joace mult mai bine. Ne-a ajutat în ultimii 30 de metri, a încercat să facă lucruri bune" Gică Hagi, antrenor Viitorul

"Am rămas impresionat de felul cum arată Ianis fizic. Mi se pare că e o schimbare mare la el. Italia l-a maturizat. Are forță, are atitudine. E un jucător schimbat total în bine" Dan Petrescu

"Ianis a arătat azi că e un puști foarte talentat și cu siguranță se va transfera din nou în Europa" Laurențiu Buș, mijlocaș Astra

Cum ți s-a părut Hagi jr. la primul meci de la revenire?

Mult schimbat în bine
Nu m-a impresionat

750.000 €
e cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.de

Iliev, Superman în poartă!

Portarul bulgar Plamen Iliev a fost și el într-o zi de grație.

Goalkeeperul dorit de FCSB și-a început recitalul în minutul 19, când a respins spectaculos o minge din fața unui adversar, cu prețul unei accidentări.

Iliev l-a blocat apoi de două ori pe Chițu, în poziție de unu la unu, exasperându-l pe Hagi! Prima dată a intervenit senzațional în minutul 60, apoi în minutul 90, blocând de fiecare dată cu piciorul și salvând astfel un punct nesperat pentru Astra, având în vedere cum s-a jucat aseară. 

Bulgarul a primit nota 8 din partea Gazetei, cea mai mare acordată de ziar unui jucător la meciul de aseară. 

 Dani Coman pare acum îndreptățit să spună că Astra merită să primească în schimbul lui Iliev  o sumă de nivelul celei plătite de Sparta pentru Niță (n.r. 2 milioane de euro). 

"Iliev a demonstrat de ce lumea vorbește atât de mult despre el, de ce e portarul titular al Bulgariei. A fost un înger păzitor pentru noi. E adevărat că am încercat să mă asigur că și-a păstrat echilibrul după discuțiile privind un posibil transfer, pentru că cel puțin până-n vară viitorul său e aici" Edward Iordănescu, antrenor Astra

Ar trebui Gigi Becali să "spargă banca" pentru Iliev?

DA
NU

700.000 €e cota de piață a lui Plamen Iliev, conform transfermarkt.de

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  08 Februarie 2018, 22:37
Postat de pihus.magnificus. pe 03 Februarie 2018, 18:19

:)))))))))))))))))))))))))) Un jucator de judetean . Ati primit ordine sau ce-i cu propaganda asta ieftina ? . Este nervos tac-su cand nu merg omeniile . . Nu-l mai umflati ca avem si noi ochi . Nu mai sunt meciueile la radio ... cand vesnic era contra-atac periculos in careul advers :))))

ile dobre, esti in direct! :D cum zicea Ilie? "faza fierbinte, jucatorii se indreapta la cabine , arbitrul a fluierat sfarsitul primei parti, dar nu va dau legatura, sa urmarim faza! " :D

kilimanjaro
kilimanjaro  •  03 Februarie 2018, 20:51

Ahahahahaha Pe oriunde a fost pacaliciul a ”impresionat” atat de tare inca a fost dat afara urgent si daca nu-l aducea tat-su inapoi ajungea *** si muritor de foame, ca n-are nici scoala si nici sa munceasca nu stie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lukasoil17
lukasoil17  •  03 Februarie 2018, 20:35

LOLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close