FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-1

Iar decisiv » Nicuşor Stanciu s-a descurcat bine și în meciul cu Pandurii, scor 1-0

Stanciu a fost iar omul meciului
Stanciu a fost iar omul meciului

Articol de - Publicat joi, 31 martie 2016 00:00

Nicuşor Stanciu s-a descurcat bine și după concursul de laude de la începutul lui 2016.

"Are apucături de decar", a spus Gică Hagi despre el. Nicuşor Stanciu este cel mai lăudat român al începutului de 2016, fiind văzut ca o garanţie certă că putem spera şi la Euro de a trece de faza grupelor.

Mijlocaşul de 22 de ani a început să-şi ia în serios nu doar faptul că este numărul 10 la Steaua, ci şi unul dintre starurile campionatului.

Aseară, el şi-a asumat iar rolul de lider al ofensivei și, chiar dacă nu a mai fost la fel de spectaculos ca în ultimele evoluții, a fost iar decisiv:

  • După doar 60 de secunde de joc l-a încercat pe Stanca, de la 20 de metri, şut de avertisment.
  • După nici 120 de secunde, a reluat în forţă, la colţul scurt, din câţiva metri, dar portarul gorjenilor a scos magistral.
  • În minutul 4, a executat o lovitură liberă, peste poartă. A recidivat, în acelaşi fel, în minutul 35.
  • În minutul 29, a scos primul cartonaş galben la Mrzljak, după ce l-a făcut din fentă, şcolăreşte, pe croatul ce avea să fie eliminat.
  • În repriza secundă a fost șters, nereușind mai nimic notabil
  • La faza penaltyului din final însă, în ciuda tensiunii, a luat mingea și a transformat extrem de sigur

Momcilovici s-a rupt

Nici trei minute n-a jucat aseară la parametrii optimi Marko Momcilovici împotriva fostei sale echipe. Fundaşul stânga a suferit o întindere musculară la piciorul stâng şi n-a mai putut continua, astfel că a fost schimbat încă din minutul 6.

Momcilovici ratează cel puţin meciul cu ASA de sâmbătă, iar astăzi va efectua un RMN pentru a vedea exact cât lipseşte. În locul său a intrat Papp, care a trecut stoper, făcând pereche cu Tamaş în centrul defensivei, în timp ce Toşca a trecut în stânga.

INBOX

  • În absenţa lui Varela plecat la "naţionala" Capului Verde, banderola de căpitan a Stelei a fost oferită lui Alex Chipciu. Reghe a vrut să-i arate, încă o dată, încrederea pe care i-o acordă unuia dintre jucătorii contestaţi ai Stelei.
  • Antal a bifat aseară meciul cu numărul 150 în Liga 1.
  • Gabi Boştină, ex-Steaua şi ex-Dinamo, a stat aseară alături de roş-albaştri, la "oficială".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vasy86le
vasy86le  •  31 Martie 2016, 10:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează