FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB, DUMINICĂ, 20:30, DIGI1, DOLCE1, GSP.RO

Iar înnebunesc salcâmii » Stadionul din Severin va fi luat cu asalt de suporteri. Mulțescu: ”Ne vom apăra nevoile și neamul”

Cele mai ieftine bilete pentru meciul cu FCSB costă 10 lei
Cele mai ieftine bilete pentru meciul cu FCSB costă 10 lei

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 00:00

Se anunță 20.000 de oameni la Severin, mâine seară, în derby-ul orgoliilor, Mulțescu scriind avancronica: ”Adversarul e favorit la meci, noi ne apărăm nevoile și neamul”.

Mâine seară, la Turnu Severin, CS U Craiova își joacă o mare șansă: prima victorie în fața uneia dintre rivalele din Capitală, FCSB, care n-a mai pierdut în fața oltenilor din 2003, iar succesul ar duce Bănia din nou în lupta pentru titlu.

Oltenii au anunțat că vor lua cu asalt stadionul orașului de la Dunăre și speră să doboare recordul de asistență la meciurile de pe teren propriu din actualul sezon și să strângă 20.000 de oameni în tribune!

Cea mai numeroasă asistență a fost la partida cu FCSB (1-2), din această primăvară, 15.000 de spectatori, tot la Severin. După aceea, Știința a mai strâns câte 10.000 de oameni la partidele cu Dinamo, atât din campionat, cât și din Cupa României, ambele la Severin, aceeași asistență fiind și la Pitești la partida decisivă pentru play-off, cu Gaz Metan (1-0).

" Ivan să fie ca Alibec"

Gigi Mulțescu încearcă să ia presiunea de pe umerii jucătorilor: "Este un campionat de anduranţă, care necesită un lot numeros şi valoros, aceasta este condiţia pentru a ieşi campion, iar FCSB posedă acest lucru. Au echipă puternică, iar când nu joacă bine, mai transferă 1-2 jucători şi rezolvă problemele. Alibec a avut o prestaţie de excepţie în ultima vreme.

Un jucător de calibrul lui şi în forma în care este ar fi bine să nu-l întâlneşti. Revine și Ivan al nostru, sper să fie motivat și să ne ajute, să fie de nivelul lui Alibec, să dea 2-3 goluri pe meci. Ei sunt favoriţi în meciul de duminică, noi ne apărăm nevoile şi neamul.

Totuşi, suntem condamnaţi să jucăm bine şi să învingem, dar să vedem dacă putem face asta. Dacă învingem FCSB, putem să mai discutăm de primele locuri, altfel va fi foarte greu".

"N-avem timp să ne bucurăm de victoria cu Viitorul, avem meci cu FCSB, jucăm ca tenismenii, din două în două zile. Sper să fie un arbitraj bun, fiindcă în precedentele două întâlniri cu ei au fost decizii ce ne-au dezavantajat"
Gheorghe Mulțescu, antrenor CS U Craiova

10 leieste cel mai ieftin bilet, la Severin. Mai sunt tichete la 20, 30 și 50 de lei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  08 Aprilie 2017, 17:12
Postat de chris_bu67 pe 08 Aprilie 2017, 10:45

Ai vorbit cu Petrache Lupu,tot oltean și el?Dacă nu e blat,așa o fi,că gigi umblă numai cu meschinării,și apoi spune că se roagă la Sf.Gheorghe!Cred că are coarne cel la care se roagă jiji:))

esti prea prost,blaturi face doar fcdb cu arbitrii,steaua bate maine ,e prea valoaroasa ,unchiule :)

daniel_stiintacraiova
daniel_stiintacraiova  •  08 Aprilie 2017, 12:43
Postat de valentinn10 pe 08 Aprilie 2017, 10:42

CRAIOVA - STEAUA , 1 - 3 , cu regrete, sunt oltean...

Craiova- fcsb 2-1. Steaua nu joaca

chris_bu67
chris_bu67  •  08 Aprilie 2017, 10:45
Postat de valentinn10 pe 08 Aprilie 2017, 10:42

CRAIOVA - STEAUA , 1 - 3 , cu regrete, sunt oltean...

Ai vorbit cu Petrache Lupu,tot oltean și el?Dacă nu e blat,așa o fi,că gigi umblă numai cu meschinării,și apoi spune că se roagă la Sf.Gheorghe!Cred că are coarne cel la care se roagă jiji:))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează