FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI

Iaşiul, pregătit pentru mitinguri de forţă

Articol de - Publicat marti, 27 mai 2008 00:00

Gruparea din Copou riscă să nu primească licenţa pentru că şi-au achitat datoriile de 2 milioane de lei la bugetul statului după termenul limită, 31 martie, dată prevăzută în manualul de licenţiere. În cazul în care ieşenii nu vor primi licenţă, formaţia antrenată de Ionuţ Popa va fi automat retrogradată, iar în locul ei va promova Ceahlăul, echipă care a terminat sezonul pe locul 15 în Liga I.

Posibilitatea ca Politehnica Iaşi să nu primească licenţa de club profesionist pentru sezonul viitor a inflamat spiritele în Copou. Conform unor surse, fanii „alb-albaştrilor” pregătesc un miting de protest de proporţii în cazul în care Poli va fi retrogradată la masa verde, existînd varianta ca acţiunea să se deruleze apoi şi în Bucureşti. Manifestarea a primit deja girul verbal al primarului Iaşiului, Gheorghe Nichita, preşedintele de onoare al Politehnicii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
 •  28 Mai 2008, 09:54

da cred ca frf vrea sa mai vada niste lume iesita in strada (ceva mai multa decat in 94 la bucuresti)sa retrogradeze iasul sa se gandeasca ca iasul are vreo 10 000 mii de studenti numai care tzin cu politehnica.....dapoi locuitorii......cred ca piatra neamtz va fi devastat..sa se gandeasca la consecinte mirciulica sandu capi di tuti capi di catzo

 •  28 Mai 2008, 09:02

CLASAMENT 2008-2009 28/05, 08:36, postat de SERGHEY 1. CEATLAUL P. NEAMT CU DREPT DE COPA AMERICA PERMANENT 2.DACIA MOIOVENI (SE TRAG SFORI LA UEFA SA JOACE SUPERCUPA EUROPEI) 3-6. DINAMO,STEAUA,RAPID ,VASLUI (VOR JUCA PLAY OFF) LA MASA VERDE 7.CFR CLUJ CA E FOSTA CAMPIOANA CARE INVESTESTE BANI 8-18.RESTUL DE FRAIERI ALO F.R.F. CE SPUNETI? SAU MAI BINE CA SA NU FIE CEARTA SA FIE 1. HONVED BUDAPESTA 2.ZIMBRUL CHISINAU 3.LEVSKI SOFIA IAR PE

 •  28 Mai 2008, 00:56

bah bolovanilor...vreti sa mai stati un an degeaba in A,doar pe blaturi si manarii...sa retrogradati Iasiul?!facem 50 de mitinguri si va i`a draq!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează